ΓΥΝΑΙΚΑ

Τι κοινό έχει ο Captain America με τη Harley Quinn;

Τι κοινό έχει ο Captain America με τη Harley Quinn;

Ένα trivia που δεν είχες σκεφτεί

Δεν υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να συσπειρώσουν τον πλανήτη σε τέτοιον βαθμό που ακόμα και άγνωστοι μεταξύ τους άνθρωποι να μπορούν να τα συζητήσουν λες και είναι βιώματά τους. Αντιθέτως. Είναι λίγα, αλλά με πολύ μεγάλη δύναμη. Για παράδειγμα, τα βιβλία και ο κινηματογράφος ή -ακόμα καλύτερα- ο συνδυασμός τους.

Τα κόμικς συγκεντρώνουν εκατομμύρια θαυμαστών που περιμένουν τη συνέχεια των ηρώων και των χαρακτήρων τους. Η κινηματογραφική τους μεταφορά αποτελεί ένα franchise ίσως από τα πιο επιτυχημένα που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και οι ηθοποιοί που τους έχουν αναλάβει θεωρούνται κορυφή μέσα στο Hollywood.

Πάρε τον Captain America, για παράδειγμα. Ο Chris Evans έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στο να τον ενσαρκώσει. Το ίδιο και πιο πρόσφατα η Margot Robbie με το κορίτσι του Joker, Harley Quinn.

Πήγαινε, ωστόσο, το μυαλό σου ότι αυτοί οι δύο χαρακτήρες μπορεί να έχουν κάποιο κοινό μεταξύ τους; Κι όμως, ισχύει.

Ο Cap γνωρίζουμε ότι πήρε το Super-Soldier Serum για να γίνει το όπλο που έγινε. Αυτό του έδωσε απίστευτη δύναμη και ικανότητες για να μάχεται τους μεγαλύτερους εχθρούς. Όπως αναφέρει και το Screenrant, και η Harley στα κόμικς την πρώτη φορά που βγήκε solo πήρε ένα τέτοιο σέρουμ. Αν αναρωτιέσαι πού το βρήκε, η απάντηση είναι ότι της το έφτιαξε η Poison Ivy!