ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Disney αναβιώνει την Cruella και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες

Η Disney αναβιώνει την Cruella και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες

Ο Mark Strong μίλησε για την εμπειρία του στα γυρίσματα.

Έχουμε δει πολλά remake αγαπημένων ταινιών όσο περνάνε τα χρόνια. Μία δοκιμασμένη συνταγή πάντα «πουλάει», οπότε είναι λογικό και αναμενόμενο οι δημιουργοί να θέλουν να αναβιώσουν μία σίγουρη επιτυχία. Η Disney, πάντως, έχει αποδείξει πολλές φορές τα τελευταία χρόνια ότι υποστηρίζει αυτήν τη λογική και έχουμε δει πολλά remake διάσημων ιστοριών να παίρνουν τη live-action ή τη reboot εκδοχή της.

Ο Mark Strong που θα παίξει στη νέα ταινία της Cruella μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του για αυτήν του την εμπειρία στο πλευρό δύο διάσημων ηθοποιών του Hollywood, της Emma Stone και της Emma Thompson.

«Λοιπόν, πέρασα πολύ καλά. Ήμουν πολύ μεγάλος φαν του Craig Gillespie, που το σκηνοθέτησε. Αγάπησα το I, Tonya και αγάπησα το Lars and the Real Girl, τις ταινίες που έκανε πριν τον γνωρίσω. Απλώς το να μου αρέσουν τα πράγματα που έφτιαξε, σήμαινε ότι θέλαμε να δουλέψουμε μαζί και μου ζήτησε να παίξω αυτόν τον ρόλο στην Cruella. Ήταν φανταστικό να είμαι στο σετ. Είναι τόσο μεγάλη παραγωγή. Υπάρχουν τεράστιες ακολουθίες μόδας και ballroom σε αυτήν, που είναι απλώς πολύ εντυπωσιακές. Μπορούσα να είμαι στο σετ κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών και να περάσω τον περισσότερο χρόνο μου με τις δύο Emma -Emma Stone και Emma Thompson. Ήταν απλώς τέλεια να μπορείς να κάνεις γυρίσματα με αυτούς τους ανθρώπους και μετά να παίζεις μαζί τους, λέγοντας σε μία φανταστική ιστορία που πιστεύω ότι οι άνθρωποι πρόκειται να απολαύσουν πολύ, όταν οι κάμερες είναι ανοιχτές»

Πέρα από το ότι είναι δημιούργημα της Disney, το εξαιρετικό cast που έχει συγκεντρωθεί μας κάνει ακόμα περισσότερο να ανυπομονούμε να τη δούμε.