ΓΥΝΑΙΚΑ

5 σαπούνια για να φροντίζεις τα χέρια σου έτσι όπως πρέπει

5 σαπούνια για να φροντίζεις τα χέρια σου έτσι όπως πρέπει

Περιποιούνται την επιδερμίδα και μοσχοβολούν!

Η περιποίηση της επιδερμίδας μας είναι το σημαντικότερο που μπορούμε να κάνουμε για να ευχαριστήσουμε τον εαυτό μας και να του δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας. Επιδερμίδα, όμως, δεν είναι μόνο το πρόσωπο. Είναι και τα χέρια μας, τα οποία εξίσου πρέπει να φροντίζουμε. Και, μάλιστα, περισσότερο από ποτέ αυτήν την περίοδο.

Αναρωτιέσαι γιατί; Διότι η εντατική χρήση του αντισηπτικού για την προστασία από τον κορονοϊό σε συνδυασμό με τον χειμώνα που ήδη έχει κάνει την εμφάνισή του ταλαιπωρούν πάρα πολύ την επιδερμίδα στην περιοχή των χεριών. Σκέψου λίγο… Πόσες φορές έχεις δει το τελευταίο διάστημα τα χέρια σου σκασμένα και ξηρά; Να σε πονούν και να μην ξέρεις τι να κάνεις;

Η πρώτη σου σκέψη είναι να χρησιμοποιήσεις μια κρέμα χεριών. Πολύ σωστά σκέφτεσαι! Όμως δεν υπάρχει λόγος να καταλήγεις με σκασμένα χέρια και να ανατρέχεις επί τόπου σε μια κρέμα. Μπορείς να προλάβεις την κατάσταση και να έχεις πάντα απαλά και μεταξένια χέρια. Η λύση είναι μια και ακούει στο όνομα… σαπούνια χεριών.

Ναι! Το σαπούνι χεριών- ειδικά αυτήν την περίοδο- δεν είναι εύκολη υπόθεση. Δεν πρέπει να αγοράζεις όποιο σαπούνι δεις μπροστά σου στο supermarket. Οφείλεις να παρατηρείς τα συστατικά τους, να αναζητάς ενυδατικά σαπούνια, τα οποία θα περιποιούνται το δέρμα σου αφήνοντάς το μαλακό και όμορφο. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε παρακάτω τα πέντε πιο μυρωδάτα και ενυδατικά σαπούνια χεριών που θα βρεις αυτήν τη στιγμή στην αγορά. Δοκίμασέ τα και πραγματικά θα δεις τα χέρια σου να αλλάζουν προς το καλύτερο μέρα με τη μέρα!