ΓΥΝΑΙΚΑ

Ο οίκος Balenciaga θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή του μέσω βιντεοπαιχνιδιών

Ο οίκος Balenciaga θα παρουσιάσει τη νέα συλλογή του μέσω βιντεοπαιχνιδιών

Η "αλληγορική περιπέτεια " διαθέτει περιβάλλον και χαρακτήρες που χρησιμοποιούν φωτογραμμετρία αιχμής και την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη φιλοξενία παιχνιδιών.

Από ένα μουσικό βίντεο σε ένα πλήρες παιχνίδι βίντεο: στις 6 Δεκεμβρίου η Balenciaga πρόκειται να αποκαλύψει το "Afterworld: The Age of Tomorrow", το οποίο αναφέρεται ως ένα "καινοτόμο βιντεοπαιχνίδι" το οποίο περιλαμβάνει τη συλλογή του Γεωργιανού σχεδιαστή Demna Gvasalia για το φθινόπωρο του 2021.

Η "αλληγορική περιπέτεια " διαθέτει περιβάλλον και χαρακτήρες που χρησιμοποιούν φωτογραμμετρία αιχμής και την πιο προηγμένη τεχνολογία για τη φιλοξενία παιχνιδιών. Σύμφωνα με το διάσημο οίκο μόδας που εδρεύει στο Παρίσι, το " Afterworld " θέτει ένα ρεκόρ" για το μεγαλύτερο ογκομετρικό έργο βίντεο που έχει αναληφθεί ποτέ.” Η αφήγηση του 'Afterworld' είναι αγκυροβολημένη σε μυθολογικά παρελθόντα και προβαλλόμενα μέλλοντα με διαχρονικά αρχέτυπα και κερδοσκοπικές εικόνες. Την ίδια ώρα ένα avatar προχωρά σε ξεχωριστές ζώνες, παρακινούμενες από καθήκοντα και αλληλεπιδράσεις. Η pre-collection της Balenciaga θέλει να δείξει τι μπορεί να είναι η μόδα το 2030 με εννοιολογικό τρόπο και η ιδέα μεταφέρεται σε αυτό που εμφανίζεται στο βιντεοπαιχνίδι. Κύριο θέμα του οίκου Balenciaga για το 2021 είναι άλλωστε το ανθρώπινο πεπρωμένο.