ΓΥΝΑΙΚΑ

Το σημαντικό μήνυμα της Gal Gadot στα παιδιά της

Το σημαντικό μήνυμα της Gal Gadot στα παιδιά της

Υπέροχη εντός και εκτός οθόνης.

Η Gal Gadot είναι μία ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό με την παρουσία της. Το βιογραφικό της περιλαμβάνει πολλές ταινίες, ωστόσο μία ήταν αυτή που κατάφερε να κάνει το μεγάλο breakthrough στο Hollywood και αυτή ήταν η Wonder Woman. Η Αμαζόνα με τις υπερδυνάμεις που τις χρησιμοποιεί για καλό σκοπό και για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη γύρω της κέρδισε κατευθείαν το κοινό. Για να είμαστε αντικειμενικοί, η ταινία ως ταινία δεν ήταν κάτι το καταπληκτικό, αλλά η Gadot την πήρε όλη πάνω της και τη μετέτρεψε σε μία από τις πιο επιτυχημένες που έχουν να κάνουν με σούπερ ήρωες.

Η ηθοποιός, ωστόσο, είναι και μαμά δύο παιδιών, τα οποία αγαπάει πολύ. Σε αυτά είναι που θέλει να περάσει ένα πολύ σημαντικό μήνυμα βλέποντας τη σκηνή της ταινίας Wonder Woman 1984, στην οποία υπάρχει ένα flashback της Diana Prince σε μικρή ηλικία που ακούει τις νουθεσίες από τις Αμαζόνες.

«Ότι δεν υπάρχουν παρακάμψεις και ότι δεν υπάρχουν εύκολοι τρόποι και ότι δεν υπάρχουν δωρεάν γεύματα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να απολαύσεις καλά αποτελέσματα. Με τα παιδιά μου, θέλω πάντα να απολαμβάνουν τη διαδικασία και να ξέρουν ότι είναι OK να αποτύχουν και ότι είναι τέλειο να προχωράνε και να προσπαθούν ξανά. Θέλω να έχουν το κίνητρο και την όρεξη να ακολουθούν ό,τι είναι αυτό που θέλουν να ακολουθήσουν»

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά μηνύματα που μπορεί να ακούσει ένας άνθρωπος και άλλη μία απόδειξη ότι η Gadot δεν είναι απλώς μία σταρ του Hollywood, αλλά μία υπέροχη γυναίκα και μαμά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί