ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Σερένα Γουίλιαμς πιο σέξι από ποτέ! Φωτογραφίζεται έναν χρόνο μετά τη γέννα της

Η Σερένα Γουίλιαμς πιο σέξι από ποτέ! Φωτογραφίζεται έναν χρόνο μετά τη γέννα της
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον Σεπτέμβριο του 2017, η Σερένα Γουίλιαμς έφερε στον κόσμο την κόρη της και άλλαξε… σελίδα στη ζωή της. Όπως αποκαλύπτει η «βασίλισσα» του τερέν σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Allure, βίωσε έντονες και όμορφες στιγμές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.

Σε φωτογράφηση για τις ανάγκες της συνέντευξης, η «βασίλισσα» του τένις παρουσιάζει στους αναγνώστες ένα διαφορετικό πρόσωπο, πιο θηλυκό. Μακριά από τον αγωνιστικό χώρο, στέλνει μήνυμα δύναμης αλλά και αυτοπεποίθησης σε όλες τις γυναίκες που διανύουν αυτή τη στιγμή την περίοδο της εγκυμοσύνης τους.

«Μου άρεσε πολύ η περίοδος της εγκυμοσύνης. Μου άρεσαν τα πάντα για αυτό το χρονικό διάστημα. Ήμουν μια από τις γυναίκες που το ευχαριστήθηκαν πολύ. Μια από αυτούς τους… ενοχλητικούς ανθρώπους» αποκάλυψε η ίδια.

Αποκάλυψε, μάλιστα, και μια περιπέτεια που είχε κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με όσα είπε, μετά τη γέννα εμφανίστηκε ένα αιμάτωμα στην κοιλιά της και της έφερε ορισμένες δυσκολίες.

Παρόλα αυτά, με δύναμη ψυχής κατάφερε να ξεπεράσει και αυτό το εμπόδιο και πλέον μεγαλώνει την κόρη της με περίσσια αυτοπεποίθηση.

Εμφανίζεται, επίσης, αποφασισμένη να μάθει στο παιδί της σημαντικά πράγματα:

«Θέλω να της μαθαίνω ότι η ομορφιά ξεκινά από μέσα, θέλω να τής μάθω ότι πρώτα από όλα είναι όμορφη από μέσα. Επίσης να τής μάθω ότι η προσφορά είναι ομορφιά. Και το να είσαι ευγενικός και ταπεινός επίσης δείχνει ότι είσαι όμορφος».

Και πώς αισθάνεται μετά την επιστροφή της στο τερέν; «Αισθάνομαι καλά με το σώμα μου. Εργάστηκα σκληρά τους περασμένους οκτώ μήνες για να επανέλθω μετά τη γέννηση του μωρού… Δεν ήταν εύκολο, δεν είμαι πια 21 ετών. Αλλά το έκανα. Αργά και σταθερά» είπε η ίδια, και συμπλήρωσε: «Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, είχα κοιλιά. Σκέφτηκα, όμως, ότι αυτό ήταν μάλλον ωραίο. Είχα κοιλιά γιατί εκεί μέσα ήταν το μωρό μου».

Σχετικές ειδήσεις