ΓΥΝΑΙΚΑ

Είσαι έγκυος; Αυτά τα beauty tips πρέπει να τα ξέρεις!

Είσαι έγκυος; Αυτά τα beauty tips πρέπει να τα ξέρεις!
Για να λάμπετε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας
pixabay

Η εγκυμοσύνη είναι μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας, για αυτό πρέπει να είναι και η πιο... όμορφη περίοδός της!

Είστε έγκυος; Καταρχάς δεν πρέπει να αγχώνεστε. Πρέπει μόνο να περνάτε ευχάριστες στιγμές με τους αγαπημένους σας και να προσέχετε όσο μπορείτε την διατροφή σας.

Ωστόσο, στο πλάνο σας πρέπει να βάλετε την εξωτερική σας ομορφιά, γιατί η ψυχολογία είναι σημαντικός παράγοντας για να φέρετε στον κόσμο ένα υγιές και χαρούμενο μωράκι!

Χρήσιμα beauty tips

Πιείτε πολύ νερό: βοηθάει στο να απομακρυνθούν οι τοξίνες από το σώμα και φροντίζει να διατηρείται η σωστή ποσότητα αμνιακού υγρού στον εμβρυϊκό σάκο.

Καταναλώστε τις σωστές τροφές: το έμβρυο χρειάζεται όλα τα θρεπτικά συστατικά για να αναπτυχθεί.

Μην κάνετε χημικές επεξεργασίες στα μαλλιά σας: καλό είναι να αποφεύγετε εντελώς το βάψιμο στο πρώτο τρίμηνο της κύησης.

Μην πάρετε πολλά κιλά: το έμβρυο χρειάζεται μόνο θρεπτικά συστατικά, και εσείς δεν πρέπει να πάρετε βάρος που δεν μπορείτε να χάσετε εύκολα.

Φροντίστε την επιδερμίδα σας: σωστός καθαρισμός, ενυδάτωση και αντηλιακό. Προσπαθήστε παράλληλα να βάζετε ενυδατικές κρέμες ώστε να κρατήσετε μακριά τις ραγάδες.

Κάντε γυμναστική: θα ενισχύει τη δύναμη, την αντοχή και την ευελιξία σας, ενώ θα σας βοηθήσει στην προετοιμασία του τοκετού σας.

Χαλαρώστε: κοιμηθείτε όσο μπορείτε περισσότερο.

Βαφτείτε σωστά: Προσοχή μόνο τα καλλυντικά που θα επιλέξετε να μην έχουν μέσα βλαβερές για το έμβρυο χημικές ουσίες.

Να χαμογελάτε! : Απολαύστε την εγκυμοσύνη σας!

Σχετικές ειδήσεις