ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαρίσια σνίτσελ

Η συνταγή της ημέρας: Μοσχαρίσια σνίτσελ

#tsoulotip: Το ηλιέλαιο στο οποίο θα τηγανίσουμε τα σνίτσελ δεν πρέπει να καίει πάρα πολύ για να τηγανιστεί σωστά και να μην καεί το πανάρισμα. (Αν έχετε θερμόμετρο η ιδανική θερμοκρασία του ηλιέλαιου είναι στους 180 βαθμούς)

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχαρίσιο κιλότο, κομμένο σε λεπτές φέτες πάχους 1 εκ.

400 γρ. αλεύρι γ.ο.χ

160 γρ. φρυγανιά τριμμένη

4 μέτρια αυγά

1 κ.σ μουστάρδα απαλή

1 κ.σ. ρίγανη ξερή

1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή

½ κ.γ. σκόρδο σε σκόνη

Αλάτι

Πιπέρι

Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις