MEN'S GUIDE

Σε αυτή τη χώρα οι άνδρες ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για να είναι μέσα στη μόδα

Σε αυτή τη χώρα οι άνδρες ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα για να είναι μέσα στη μόδα

Περισσότερο από ποτέ οι άνθρωποι στρέφονται σε ηλεκτρονικές αγορές για να επιτύχουν κάποια καλή αγορά ειδών μόδας.

Στην Ευρώπη κάποιοι ξοδεύουν πολλά περισσότερα από άλλους.

Σύμφωνα με νέα δεδομένα από την πλατφόρμα αναζήτησης αγορών Lyst, σε μια χώρα οξυδερκείς ακόλουθοι των τάσεων της μόδας δαπανούν κατά μέσο όρο 900 δολάρια όταν κάνουν ηλεκτρονικές αγορές.

Η Lyst αποκάλυψε στην πρόσφατη Ευρωπαϊκή Χάρτα Μόδας ότι οι γυναίκες στο Μονακό είναι εκείνες που ξοδεύουν τα περισσότερα χρήματα, αγοράζοντας ρούχα αξίας κατά μέσο όρο 900 δολαρίων μέσω ηλεκτρονικών αγορών.

Για λόγους σύγκρισης, η χώρα με τον χαμηλότερο μέσο όρο είναι η Ισπανία, με 205 δολάρια, ενώ οι γυναίκες στην Τσεχική Δημοκρατία δαπανούν 304 δολάρια και οι στην Ιταλία 226 δολάρια σε ηλεκτρονικές αγορές.

Τα στοιχεία δείχνουν ότι, κατά μέσο όρο, οι γυναίκες ξοδεύουν περισσότερα από τους άνδρες όταν αγοράζουν online ρούχα - εκτός από την Ιταλία όπου οι άνδρες δαπανούν κατά μέσο όρο 307 δολάρια (100 δολάρια περισσότερα απ’ όσα ξοδεύουν άνδρες σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες).

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο, σύμφωνα με τη Lyst, είναι ότι οι γυναίκες είναι επίσης πιο πιθανό να ψωνίζουν κρυφά on line στον χώρο εργασίας καθώς οι περισσότερες παραγγελίες τους γίνονται έως τις 5 μ.μ., ενώ οι άνδρες κατά μέσο όρο αγοράζουν προϊόντα στις 11 το βράδυ.

Πηγή πληροφοριών: Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα»: Ξανά στην Eurovision η Ελένη Φουρέιρα - Δεν θα πιστεύετε με ποια χώρα

Ποιον θα προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης;