MEN'S GUIDE

Έξι σημάδια πως σε θέλει και αυτή!

Έξι σημάδια πως σε θέλει και αυτή!

Ανέκαθεν οι σχέσεις άντρα – γυναίκας αποτελούσαν ένα μυστήριο. Πολλοί από εμάς για παράδειγμα, είχαμε εστιάσει κάποτε την προσοχή μας σε μια κοπέλα, χωρίς να ξέρουμε αν υπάρχει η ανταπόκριση που ζητάμε.

Συνήθως, όταν κάτι μας αρέσει πολύ γινόμαστε αρκετά επιφυλακτικοί. Τόσο που κινδυνεύουμε να το χάσουμε επειδή δεν είμαστε σίγουροι για το αν η έλξη δεν είναι μονόπλευρη.

Φυσικά, το γεγονός πως η αμφιβολία έχει μπει για τα καλά στη ζωή σου, μειώνει τις πιθανότητές σου να μπορέσεις να κάνεις τη κίνηση που θες για να την κατακτήσεις.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις τι γίνεται στον εσωτερικό της κόσμο, δώσε λίγη βάση στα παρακάτω σημάδια που μπορεί να σου δείξουν πως σε βλέπει και εκείνη!

Ψάξε σημάδια πως σε φλερτάρει

Ένα χαμόγελό της δεν είναι αρκετό. Παρατήρησε καλά τις κινήσεις της. Δες αν κοκκινίζει το μάγουλό της όποτε της λες κάτι «χαριτωμένο». Προσοχή όμως γιατί ξέρουν να κρύβονται καλά. Και φυσικά, μην ξεχνάς ποτέ πως εκείνες φοβούνται περισσότερο την απόρριψη από εμάς, οπότε το να σου ανοιχτεί είναι κομματάκι δύσκολο...

Μια αγκαλιά αποκαλύπτει τα θέλω της!

Αν σε αγκαλιάζει συχνά το πας καλά. Μπορεί αυτό να σημαίνει πως ψάχνει ευκαιρία να έρθει μαζί σου σε επαφή. Προσοχή, μην πάρεις αέρα και αρχίσεις να πιάνεις διάφορα σημεία του σώματός της! Θα χάσεις από τη... σέντρα!

Πρόσεξε αν σκοντάφτει πάνω σου!

Την πρώτη φορά λες ατύχημα. Τη δεύτερη μπορείς να της πεις πως είναι αφηρημένη. Την τρίτη, απρόσεκτη. Ε, από κει έπειτα το κορίτσι σε θέλει, αν δεν το βλέπεις και μόνος σου να πας σε οφθαλμίατρο.

Παρατήρησε τον τρόπο που σε κοιτάζει

Αν πραγματικά το κορίτσι σε θέλει, θα καρφώνει τα μάτια της πάνω σου για ώρα. Μην περιμένεις να δεις τα σάλια της να τρέχουν όμως. Αν δεις πως το βλέμμα της είναι πάνω σου καρφωμένο κάνε κι εσύ το ίδιο. Αν δεν ξεκολλήσει σημαίνει πως το θηλυκό έχει τόση αυτοπεποίθηση που σε λίγο θα κάνει αυτή την κίνηση, οπότε προετοιμάσου κατάλληλα!

Επίσης, παρατήρησε τις κινήσεις της όταν είναι δίπλα σου. Αν προσπαθεί να σε ακουμπάει σε ότι κάνει, πέτυχες μπίνγκο!

Δώσε βάση στις φίλες της

Για πρώτη φορά βρίσκεσαι στον ίδιο χώρο με τις φίλες της. Δε θέλω να σε αγχώσω, όμως περνάς από εξετάσεις. Αν παρατηρήσεις πως σε κοιτάζουν συνεχώς και χασκογελάνε ή σχολιάζουν κάθε σου κίνηση, συγχαρητήρια. Είσαι και επίσημα ο νέος της αγαπημένος!

Τέσταρε την!

Χαμογέλασέ της με νόημα και περίμενε να δεις πως θα ανταποκριθεί. Αν σου επιστρέψει το χαμόγελο, έχεις ένα καλό λόγο να πιστεύεις πως η αγάπη σου δεν είναι μονόπλευρη. Μην πάθεις όμως καμία... εμπλοκή από το άγχος και μείνεις με το χαμόγελο της Colgate για αρκετή ώρα. Μάλλον θα σε περάσει για ΑΜΕΑ!

Επίλογος

Μην το αναλύεις πολύ το θέμα. Το βράδυ στο σπίτι π.χ. μη μαδάς τη μαργαρίτα κάνοντας σκέψεις για το αν σε αγαπάει ή όχι. Αν το παρακάνεις έχεις περισσότερες ελπίδες να καταλήξεις ένας άντρας με εμμονικό σύνδρομο, παρά ο νέος της έρωτας...

Σχετικές ειδήσεις