ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Έλτον Τζον παρουσιάζει στο YouTube σειρά για να βοηθήσει στην πανδημία

Ο Έλτον Τζον παρουσιάζει στο YouTube σειρά για να βοηθήσει στην πανδημία

Τα νέα για τους θαυμαστές του Έλτον Τζον είναι ευχάριστα!

Ο μουσικός πρόκειται να παρουσιάσει μια εβδομαδιαία σειρά αρχειακών συναυλιών, με τίτλο «Elton John: Classic Concert Series» με μερικές από τις πιο μνημειώδεις εμφανίσεις του σε όλο τον κόσμο στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Η σειρά θα αρχίσει να προβάλλεται την Παρασκευή με στόχο τη συλλογή πόρων, ώστε οι πάσχοντες από AIDS να έχουν την αναγκαία φροντίδα την περίοδο της πανδημίας του κορονοϊού.

Η οικονομική βοήθεια θα συγκεντρωθεί από το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματος του Έλτον Τζον για τη Μάχη κατά του AIDS - Elton John AIDS Foundation COVID-19 Emergency Fund.

Η συναυλία «Live at Playhouse Theatre» στο Εδιμβούργο του 1976 θα είναι η πρώτη που θα προβληθεί.

Μετά το πρώτο επεισόδιο την Παρασκευή, μία νέα συναυλία διάρκειας δύο δωρών θα κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του θρυλικού τραγουδιστή, τραγουδοποιού κάθε Σάββατο, την ίδια ώρα, για έξι εβδομάδες.

Ο Έλτον Τζον δήλωσε: «Το Ταμείο Έκτακτης Ανάγκης για την COVID-19 του Ιδρύματός μου βοηθά τους εταίρους στην πρώτη γραμμή να προετοιμαστούν και να ανταποκριθούν στην πανδημία και τις επιπτώσεις της στην πρόληψη και τη φροντίδα του HIV για τις πιο περιθωριοποιημένες κοινότητες».

«Δεν μπορούμε να θέσουμε σε κίνδυνο τα τεστ για HIV και τη φροντίδα των πασχόντων κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, διαφορετικά τα αποτελέσματα μπορεί να είναι καταστροφικά για τα 37,5 εκατομμύρια άτομα που ζουν με τον ιό HIV. Επομένως, είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάζω αυτήν τη σειρά συναυλιών στο YouTube για να ωφεληθεί η δράση άμεσης αντιμετώπισης της COVID-19 του Ιδρύματός μου» τόνισε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

534 ευρώ: Πότε θα γίνουν οι πληρωμές - Οι ημερομηνίες μέχρι τον Οκτώβριο