ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πιο ρομαντικό πλωτό σινεμά θα το βρεις στο Παρίσι

Το πιο ρομαντικό πλωτό σινεμά θα το βρεις στο Παρίσι

 Στο Παρίσι ετοιμάζονται για... βαρκάδα.

Παρίσι. Μία πόλη τόσο ρομαντική, τόσο ερωτική. Και δυστυχώς οι καταστάσεις μας ανάγκασαν τους τελευταίους μήνες να μην μπορούμε να ταξιδέψουμε προς τον αγαπημένο μας αυτόν προορισμό.

Στις όχθες του πανέμορφου πάρκου Villette (που είναι το τρίτο μεγαλύτερο πάρκο σε ολόκληρο το Παρίσι) ο πρώτος κινηματογράφος στο νερό από τις 18 Ιουλίου θα είναι γεγονός. Ποιοι θα είναι οι τυχεροί που θα μπορέσουν ν΄απολαύσουν πρώτοι αυτό το πρωτότυπο concept, απολαμβάνοντας την ταινία «Le Grand Bain» του Gilles Lelouche και την ταινία μικρού μήκους «A Corona Story» του Victor Mirabel;

Καθισμένοι σε ένα μικρό ηλεκτρικό σκάφος που μπορεί να φιλοξενήσει 2 έως 6 άτομα, οι θεατές θα μπορούν να απολαύσουν την ταινία, βιώνοντας μια αλλιώτικη κινηματογραφική εμπειρία. Την ταινία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν 150 τυχεροί, από 38 βάρκες που θα επιπλέουν με κανόνες social distancing, στον Σηκουάνα. Οι αρχές θα διασφαλίσουν πως τα άτομα που θα βρίσκονται σε κάθε βάρκα, θα είναι μέλη οικογένειας ή φίλοι.Όσοι δεν καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση μέσα σε αυτές τις πολυπόθητες βάρκες, μπορούν να δουν την ταινία καθισμένοι αναπαυτικά σε μια από τις 150 ξαπλώστρες που απλώνονται στις όχθες του Σηκουάνα. Πρόκειται πραγματικά για ένα εξαιρετικό (και δωρεάν) γεγονός που αξίζει να το ζήσει κάποιος τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Δες το trailer της ταινίας «Le Grand Bain» που θα προβληθεί στο νέο πλωτό κινηματογράφο στις 18 Ιουλίου.