ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς: Ο Τιμ Μπάρτον βρήκε τη Μορτίσια του για το νέο reboot του Addams Family

Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς Addams Family σειρά Netflix
H Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς αναμένεται να εντυπωσιάσει ως Μορτίσια στη σειρά «Wednesday» του Netflix
AP

To «Wednesday», η νέα live action σειρά του Τιμ Μπάρτον θα κυκλοφορήσει στο Netflix.

O Τιμ Μπάρτον βρήκε τη Μορτίσια του στο πρόσωπο της Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς στο νέο reboot του Addams Family με τίτλο Wednesday που θα κυκλοφορήσει στο Netflix. Με ανάρτηση στο Twitter, η πλατφόρμα streaming ανακοίνωσε και επίσημα την είσοδο της ηθοποιού στο καστ.

Η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς θα ακολουθήσει λοιπόν τα βήματα της Αντζέλικα Χιούστον που έπαιξε τον εμβληματικό ρόλο στα δύο κλασικά φιλμ The Addams Family του 1991, όπως και την Σαρλίζ Θερόν που δάνεισε τη φωνή της στον ίδιο χαρακτήρα στο animated remake.

Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, ο ηθοποιός Λουίς Γκούζμαν (Traffic και Narcos) θα υποδυθεί τον σύζυγο της Μορτίσια, ενώ η Τζένη Oρτέγα θα ενσαρκώσει την κόρη του ζευγαριού και κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, Wednesday. Αξίζει να σημειωθεί ότι το νέο πρότζεκτ πρόκειται να επανενώσει την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς και τον Λουίς Γκούζμαν, καθώς οι δυο τους είχαν συμπρωταγωνιστήσει στην ταινία Traffic του 2000.


Όπως προδίδει και ο τίτλος, η νέα live action σειρά ακολουθεί την Wednesday η οποία θα μάθει να διαχειρίζεται τις δυνάμεις στην Ακαδημία Nevermore. Παράλληλα θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τρομακτική φονική μανία που έχει τρομοκρατήσει την τοπική κοινότητα και να λύσει το υπερφυσικό μυστήριο που έμπλεξε την οικογένεια της πριν 25 χρόνια.

Η σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια, με τον Μπάρτον εκτός από τη σκηνοθεσία, να αναλαμβάνει και χρέη παραγωγού. Πρέπει να αναφέρουμε ότι το Wednesday αποτελεί το ντεμπούτο του διάσημου σκηνοθέτη στη μικρή οθόνη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με την ημερομηνία κυκλοφορίας της σειράς στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.