ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ποιος είναι ο σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα που πυροβολήθηκε από τον Άλεκ Μπάλντουιν

Άλεκ Μπάλντουιν-Τζόελ Σόουζα
Αριστερά ο Άλεκ Μπάντουιν συντετριμμένος μετά το τραγικό συμβάν, δεξιά ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζόελ Σόουζα

O σκηνοθέτης Τζόελ Σόουζα φέρεται να έχει πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Σάντα Φε, μεταφέρθηκε ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Τζόελ Σόουζα ο οποίος πυροβολήθηκε τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Rust, όταν το όπλο-ρέπλικα που κρατούσε ο διάσημος ηθοποιός και πρωταγωνιστής του φιλμ, Άλεκ Μπάλντουιν, εκπυρσοκρότησε.

Το τραγικό δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή της η 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Χαλίνα Χάτσινς σημειώθηκε στο Bonanza Creek Runch στο Νέο Μεξικό το μεσημέρι της Πέμπτης χωρίς ακόμα να έχουν διευκρινιστεί οι ακριβείς συνθήκες πέραν του ότι ήταν ο 68χρονος Μπάλντουιν που κρατούσε το όπλο.

Ποιος είναι ο Τζόελ Σόουζα

Ο 48χρονος Τζόελ Σόουζα έχει γεννηθεί στις 14 Ιουνίου του 1973 στο Φρίμοντ της Καλιφόρνιας. Ζει και δραστηριοποιείται στο Σαν Φρανσίσκο όπου ζει με την οικογένειά του. Ο σκηνοθέτης είναι παντρεμένος κι έχει δύο παιδιά.

Ο Σόουζα, εκτός από το Rust έχει σκηνοθετήσει και υπογράψει το σενάριο στις ταινίες: Hanna’s Gold (2010) με πρωταγωνιστή τον Λουκ Πέρι, Ghost Squad (2015), Christmas Trade (2015) με τον Γουίλιαμ Μπάλντουιν, Break-Night (2017), Crown Vic (2019) στην οποία όπως και στο Rust, έκανε τη συμπαραγωγή με τον Άλεκ Μπάλντουιν.

Η νέα ταινία γουέστερν Rust τοποθετείται στην αμερικανική Δύση του 1880. Η τραγική ειρωνεία είναι πως σύμφωνα με το σενάριο του Σόουζα, ο Μπάλντουιν υποδύεται τον παράνομο Harland Rust o εγγονός του οποίου έχει καταδικαστεί σε θάνατο δια απαγχονισμό για φόνο εξ αμελείας. Ο Rust θα βοηθήσει τον 13χρονο εγγονό του να δραπετεύσει από τη φυλακή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

O Άλεκ Μπάλντουιν τραυμάτισε θανάσιμα μέλος του συνεργείου της νέας του ταινίας - Τα πρώτα στοιχεία

Άλεκ Μπάλντουιν: Συντετριμμένος ο ηθοποιός - Πώς εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε (vid)

Άλεκ Μπάλντουιν: Ποια ήταν η 42χρονη Χαλίνα Χάτσινς που σκοτώθηκε στην ταινία «Rust»