ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

The Matrix Resurrections: Νέο βίντεο ρίχνει φως στην επανασύνδεση του Νίο και της Τρίνιτι

The Matrix Resurrections
The Matrix Resurrections: Tι λένε οι πρωταγωνιστές
Warner Bros

Το The Matrix: Ressurrections θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου.

Ένα νέο featurette βίντεο από τα παρασκήνια του επερχόμενου The Matrix Resurrections ρίχνει φως στη μεγάλη επανασύνδεση του Νίο (Κιάνου Ριβς) και της Τρίνιτι (Κάρι-Αν Μος) όπως και στη νέα ιστορία που θα μας αφηγηθεί η τέταρτη ταινία του επιτυχημένου κινηματογραφικού franchise.

Οι δύο χαρακτήρες επιστρέφουν στον κόσμο του Matrix την ώρα που ο Τόμας Άντερσον, το alter ego του Νίο αντιμετωπίζει έναν νευρικό κλονισμό και παίρνει τα μπλε χάπια που του χορηγεί ο ψυχοθεραπευτής του (Νιλ Πάτρικ Χάρις).

Όταν στο κάδρο μπαίνει και η Τίφανι (Μος), η γνωστή μας Τρίνιτι δηλαδή, τα γεγονότα αρχίζουν να τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα. «Η Τίφανι είναι μια σύζυγος και μητέρα που λατρεύει τις μοτοσικλέτες» σχολιάζει η ηθοποιός στο βίντεο και προσθέτει «ωστόσο αρχίζει να αναρωτιέται για την πραγματικότητα της όταν συναντάει τον Τόμας». Σε αυτό το σημείο πρέπει να θυμίσουμε, ότι ο Ριβς έχει περιγράψει το τέταρτο κεφάλαιο του Matrix ως μια ιστορία αγάπης. Κάτι θα ξέρει παραπάνω…

Στο featurette μιλάει ακόμα ο Γιαχία Αμπντούλ-Ματίν ΙΙ που ενσαρκώνει τον νέο Μορφέα δηλώνοντας ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τον ρόλο του, αλλά και και η Μπαγκς (Τζέσικα Χένγουικ) η οποία προσπαθεί να βγάλει τον Νίο από το matrix.

Σκηνοθέτις και σεναριογράφος της ταινίας είναι και πάλι η Λάνα Γουατσόφσκι η οποία εμπνεύστηκε το επερχόμενο The Matrix: Ressurrections όταν έχασε και τους δύο γονείς της. Αφού δεν μπορούσε να φέρει πίσω τη μητέρα και τον πατέρα της, αποφάσισε να φέρει τον Νίο και την Τρίνιτι, εξηγεί η ίδια και προσθέτει ότι αυτό τη βοήθησε με έναν τρόπο να βρει παρηγοριά.

Το νέο featurette δίνει στους θεατές μερικές ακόμα ματιές στη νέα ταινία και τον κόσμο του Μatrix. Το τέταρτο κεφάλαιο θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 23 Δεκεμβρίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Όλο το «The Witcher» σε 15 λεπτά - Η πρώτη σεζόν μπήκε ξανά στο Top-10 του Netflix

Κιάνου Ριβς: Μόλις μάθαμε γιατί δεν έπαιξε στο «Speed 2»

Ο Λάκης Παπαδόπουλος από το Α έως το Ω