ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μόνικα Μπελούτσι: Και όμως, θαυμαστής την μπέρδεψε με την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς!

Μόνικα Μπελούτσι και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς
Μόνικα Μπελούτσι και Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς
AP

Η Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία «Memory» με τον Λίαμ Νίσον.

H Μόνικα Μπελούτσι πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία δράσης Memory (Η Μνήμη του Δολοφόνου) δίπλα στον Λίαμ Νίσον, τον Γκάι Πιρς, κ.ά., που από χθες κυκλοφορεί και στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός μίλησε στο Collider με αφορμή τη νέα της ταινία και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία από τη συμμετοχή στο The Matrix Reloaded, ενώ μοιράστηκε και μια αστεία ιστορία με κάποιον φαν στο αεροδρόμιο.

«Θυμάμαι ότι ήταν μια πραγματικά υπέροχη εμπειρία και ήταν απίστευτο, γιατί την πρώτη φορά που είδα το Matrix ήμουν στο Παρίσι και όταν βγήκα από το σινεμά, σκέφτηκα "Θεέ μου, θα ήταν υπέροχο να δουλέψω σε μια ταινία σαν κι αυτή". Στη συνέχεια με κάλεσαν για μια δοκιμή και πήγα στο Λος Άντζελες, έκανα το τεστ και ήμουν πολύ χαρούμενη με την πιθανότητα να δουλέψω στο φιλμ. Τα γυρίσματα έγιναν στο Σίδνεϋ και θυμάμαι ακόμα ότι η ατμόσφαιρα στο σετ ήταν καταπληκτική», ανέφερε η Μπελούτσι για την εμπειρία της στο The Matrix.

Στη συνέχεια της κουβέντας, η Ιταλίδα ντίβα, περιγράφει μια σπαρταριστή ιστορία με έναν φαν που την μπέρδεψε με την Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς! «Μια φορά θυμάμαι ήμουν στο αεροδρόμιο και κάποιος με πλησίασε και μου είπε "Θεέ μου, σε αγαπάω! Είσαι καταπληκτική ηθοποιός, λατρεύω όλους τους ρόλους σου και ο αγαπημένος μου είναι στον Ζορό!". Νόμιζε ότι ήμουν η Κάθριν Ζέτα-Τζόουνς», αφηγείται η Μόνικα Μπελούτσι, ξεσπώντας σε γέλια.

Η Μνήμη Του Δολοφόνου (Memory)

Ο Άλεξ Λιούς (Λίαμ Νίσον) είναι ένας έμπειρος εκτελεστής, φημισμένος για την διακριτική του ακρίβεια. Όταν αρνηθεί να ολοκληρώσει τη δουλειά για μια επικίνδυνη εγκληματική οργάνωση, μετατρέπεται σε στόχο και πρέπει να κυνηγήσει όσους τον θέλουν νεκρό.

Ο βετεράνος πράκτορας του FBI (Γκάι Πιρς), η Λίντα Άμιστεντ και ο μεξικανός κατάσκοπος Χιούγκο Μάρκεζ (Χάρολντ Τόρες) αναλαμβάνουν να ακολουθήσουν το σωρό πτωμάτων που αφήνει στο πέρασμά του ο Άλεξ.

Κυνηγημένος από εγκληματίες και FBI, o Άλεξ έχει όλα τα εφόδια να ξεφύγει, εκτός από ένα – παλεύει με την απώλεια μνήμης που επηρεάζει κάθε του κίνηση και δυσκολεύει το στόχο του. Όσο οι λεπτομέρειες θολώνουν και οι εχθροί πλησιάζουν, ο Άλεξ υποχρεώνεται να αμφισβητήσει κάθε του κίνηση και ποιόν μπορεί να εμπιστευτεί.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάρτιν Κάμπελ. Πρωταγωνιστούν οι: Λίαμ Νίσον, Γκάι Πιρς, Μόνικα Μπελούτσι, Χάρολντ Τόρες, Ταζ Άτουαλ, Ρέι Φίρον.


Διαβάστε επίσης

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που έρχονται στα σινεμά την τελευταία Πέμπτη του Απριλίου

Μόνικα Μπελούτσι: Νέες εικόνες από το Ηρώδειο και το μουσείο της Ακρόπολης