ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ηθοποιός που έγινε γνωστός από τα The West Wing και ER

Πέθανε ηθοποιός που έγινε γνωστός από τα The West Wing και ER
Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών
Photo by Mitch Haddad/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images

Ο ηθοποιός έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών

Θλίψη σκόρπισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού η είδηση του θανάτου του ηθοποιού John Aylward ο οποίος έγινε γνωστός και στην Ελλάδα από τους ρόλους που υποδύθηκε σε τηλεοπτικές σειρές όπως το The West Wing και ER.

Σύμφωνα με την γυναίκα του ο John Aylward έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα το απόγευμα στο σπίτι του στο Σιάτλ σε ηλικία 75 ετών.

«Είμαι σοκαρισμένος. Ήταν ένας θαυμάσιος ηθοποιός και ένα απίστευτο ανθρώπινο πλάσμα. Ήταν ένας ονειρικός πελάτης, ένας φίλος και ένας άνθρωπος-υπόδειγμα» ανέφερε σε δήλωσή του ο επί σειρά ετών ατζέντης του John Aylward.

Αν και για την ώρα η ακριβής αιτία θανάτου του ηθοποιού παραμένει άγνωστη, πληροφορίες από την οικογένειά του που επικαλείται η New York Post κάνει λόγο για θάνατο λόγω κατάπτωσης από την ηλικία.

O γεννημένος στις 7 Νοεμβρίου 1946 ηθοποιός έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως ο Dr. Donald Anspaugh στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του NBC «ER» από την οποία αποχώρησε στην τέταρτη σεζόν αν και έκανε σποραδικές εμφανίσεις μέχρι και την 15η και τελευταία σεζόν της σειράς.

Ο Aylward υποδύθηκε και τον πρώην επικεφαλής της DNC, Barry Goodwin, στη σειρά, επίσης, του NBC «The West Wing».