ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μποξέρ και αρκούδες έρχονται στα σινεμά την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου

Creed III
O Μάικλ Μπ. Τζόρνταν επιστρέφει για την τρίτη ταινία Creed
Tulip Entertainment

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, φέρνει στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες το τρίτο κεφάλαιο του Creed, τη Ζιλιέτ Μπινός στις δυο όψεις του ξυραφιού και το εμπνευσμένο από αληθινή ιστορία, Cocaine Bear.

Κριντ ΙΙΙ (Creed III)

Ο Μάικλ Μπι Τζόρνταν στο σκηνοθετικό του ντεμπούτο, επιστρέφει και ως πρωταγωνιστής στην τρίτη συνέχεια του Creed. Στο καστ συμμετέχουν ακόμα οι: Τζόναθαν Μέιτζορς,Τέσα Τόμσον, Μίλα Ντέιβις-Κεντ.

Ο Άντονις Κριντ (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) έχει κατακτήσει την κορυφή της πυγμαχίας παγκοσμίως και η οικογενειακή του ζωή πηγαίνει περίφημα. Είναι η στιγμή που εμφανίζεται ο Ντέμιαν (Τζόναθαν Μέιτζορς), ένας παιδικός φίλος και κάποτε πολλά υποσχόμενος πυγμάχος, που ανυπομονεί να αποδείξει σε όλους ότι του αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία στο ρινγκ. Η σύγκρουση ανάμεσα στους δύο πρώην φίλους είναι κάτι παραπάνω από ένα ματς. Για να ξεκαθαρίσει τους λογαριασμούς με το παρελθόν, ο Άντονις πρέπει να ρισκάρει το μέλλον του και να παλέψει με τον Ντέμιαν, έναν αδίστακτο πυγμάχο που δεν έχει τίποτα να χάσει.

Οι Δυο Όψεις του Ξυραφιού (Avec amour et acharnement)

Βραβείο Σκηνοθεσίας στο 72o Φεστιβάλ Βερολίνου, με πρωταγωνίστρια τη Ζιλιέτ Μπινός και τους Βενσάν Λεντόν, Γκρεγκουάρ Κολέν.

Ένα αξέχαστο ερωτικό τρίγωνο από την μεγάλη δημιουργό Κλερ Ντενί.

Στο Παρίσι, η Σάρα (Ζιλιέτ Μπινός) βρίσκεται εγκλωβισμένη ανάμεσα σε δυο άντρες: ο ένας είναι ο σύντροφος της στη ζωή, Ζαν (Λιντόν) και ο άλλος είναι ο καλύτερος του φίλος (Κολίν) – και άλλοτε εραστής της…

Το Ήσυχο Κορίτσι (The Quiet Girl)

Υποψήφιο για Όσκαρ και βασισμένο σε διήγημα το ντεμπούτο από την Ιρλανδία που ήδη μοιάζει κλασικό. Ένα κορίτσι περνά το καλοκαίρι με μακρινούς συγγενείς κι ανακαλύπτει ένα μεγάλο μυστικό που θα της αλλάξει τη ζωή.

Cocaine Bear

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία της πτώσης ενός αεροπλάνου που μετέφερε ναρκωτικά το 1985, την χαμένη κοκαΐνη και την μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η άγρια μαύρη κωμωδία βρίσκει μια ιδιόρρυθμη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων μαζεμένους σε ένα δάσος στην Τζόρτζια, όπου ένα θηρίο 500 κιλών κατάπιε μια τεράστια ποσότητα κοκαΐνης και βγήκε στο κυνήγι για περισσότερη κοκαΐνη …και αίμα.

Διαβάστε επίσης

The Weeknd: Πρωταγωνιστής σε ταινία δίπλα στη «Wednesday»

Ο Μπρένταν Φρέιζερ κόντεψε να πεθάνει στα γυρίσματα της ταινίας «Η Μούμια»

Τέμπη: Η Amazon αναβάλει την προβολή τρέιλερ σειράς που δείχνει σιδηροδρομικό ατυχήμα