ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Netflix: To ρεκόρ που έσπασε η νέα ταινία της Τζένιφερ Λόπεζ

Τζένιφερ Λόπεζ The Mother
Η Τζένιφερ Λόπεζ υποδύεται μια επαγγελματία εκτελέστρια στο The Mother του Netflix
Netflix

Το The Mother της Τζένιφερ Λόπεζ έκανε το καλύτερο άνοιγμα ταινίας στο Netflix για το 2023.

Το «The Mother» της Τζένιφερ Λόπεζ κυκλοφόρησε στο Netflix την περασμένη εβδομάδα και έχει ήδη σημειώσει ένα μεγάλο ρεκόρ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοινώνει το Netflix, η ταινία προβλήθηκε για 83,71 εκατομμύρια ώρες κατά τη διάρκεια του πρώτου Σαββατοκύριακου κυκλοφορίας της. Σημειώνεται ότι ο ιστότοπος παραθέτει στατιστικά στοιχεία για την εβδομάδα από 8 Μαΐου έως 14 Μαΐου, ωστόσο το The Mother κυκλοφόρησε μόλις στις 12 Μαΐου.

Αυτός δεν είναι μόνο ένας εντυπωσιακός αριθμός — αλλά και ένας αριθμός που έσπασε το ρεκόρ για το καλύτερο Σαββατοκύριακο ανοίγματος στο Netflix για το 2023, ξεπερνώντας τις 65,92 εκατομμύρια ώρες τηλεθέασης που συγκέντρωσε το «Luther: The Fallen Sun» κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου έναρξης τον περασμένο Φεβρουαρίου.

The Mother

Στο The Mother, η Τζένιφερ Λόπεζ, υποδύεται μια επαγγελματία εκτελέστρια που βγαίνει από την κρυψώνα της για να προστατέψει την κόρη που δεν έχει γνωρίσει ποτέ από αδίστακτους εγκληματίες που θέλουν να την εκδικηθούν.

Στην πορεία, βασανίζει, πυροβολεί, μαχαιρώνει και... κουτουλάει τους απαγωγείς, διδάσκοντας παράλληλα την κόρη της πώς να επιβιώνει μπροστά στον κίνδυνο.

«Είμαι δολοφόνος, αλλά είμαι και μητέρα», λέει η Λόπεζ στο τρέιλερ, συνοψίζοντας τέλεια την ταινία σε μια φράση.

Στη σύντομη σύνοψη που δίνει το Netflix αναφέρεται: «Πριν από χρόνια, μία δολοφόνος αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή, κάτι που την ανάγκασε να εγκαταλείψει τη μοναχοκόρη της. Χρόνια αργότερα, επιστρέφει για να προστατεύσει την κόρη της από μερικούς εξαιρετικά επικίνδυνους άνδρες».

Το φιλμ είναι γυναικεία υπόθεση καθώς εκτός από τον κεντρικό γυναικείο ρόλο, τη σκηνοθεσία υπογράφει η Νίκι Κάρο του Mulan, ενώ το σενάριο η Μίσα Γκριν του Lovecraft Country.

Διαβάστε επίσης

Netflix: Η Τζένιφερ Λόπεζ και όλες οι νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι πληρωμένη δολοφόνος και μητέρα στη νέα ταινία του Netflix

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι μια ψυχρή εκτελέστρια στη νέα ταινία του Netflix