ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συναυλίες τέλος για τον Όζι Όσμπορν: «Δεν ανεβαίνω στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι»

Όζι Όσμπορν
O θρυλικός Όζι στεναχωριέται που δεν είχε την ευκαιρία να πει «αντίο» και «ευχαριστώ» στους θαυμαστές του
AP/φωτογραφία Αρχείου

Ο Όζι Όσμπορν λέει ότι μάλλον πρέπει να παραδεχτεί το γεγονός ότι ίσως να μην μπορέσει να ανέβει ξανά στη σκηνή.

Τα τελευταία νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα για τους θαυμαστές του Όζι Όσμπορν. Ο πάλαι ποτέ frontman των Black Sabbath αποκάλυψε ότι μπορεί να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά ζωντανά, εξαιτίας των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει και των χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί.

Τον Σεπτέμβριο, ο Όζι υποβλήθηκε, όπως είπε, στην «τελευταία χειρουργική επέμβαση», μετά από πτώση που είχε το 2019, κατά την οποία απομάκρυνε μεταλλικές ράβδους που είχαν τοποθετηθεί στο σώμα του μετά από ατύχημα με ποδήλατο που είχε το 2003.

Τώρα, ο εμβληματικός metal τραγουδιστής αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο βρετανικό Rolling Stone ότι αν και ελπίζει να επιστρέψει ξανά στη σκηνή μια μέρα, ίσως χρειαστεί να «αποδεχτεί το γεγονός» ότι μπορεί να μην έχει ποτέ την ευκαιρία να το κάνει.

«Δεν πρόκειται να ανέβω στη σκηνή και να κάνω μισές δουλειές, ψάχνοντας για συμπάθεια. Ποιο είναι το νόημα σε αυτό; Δεν θα πάω εκεί πάνω σε ένα αναπηρικό καροτσάκι. Είδα τον Φιλ Κόλινς να παίζει πρόσφατα και έχει σχεδόν τα ίδια προβλήματα με εμένα. Ανεβαίνει στη σκηνή σε αναπηρικό καροτσάκι! Αλλά δεν θα μπορούσα να το κάνω αυτό».

Ο «Πρίγκιπας του Σκότους» συνέχισε λέγοντας ότι μια από τις μεγαλύτερες στεναχώριες του είναι ότι δεν είχε ποτέ «την ευκαιρία να πω αντίο ή να ευχαριστήσω» τους θαυμαστές.

Διαβάστε επίσης

Η Σάρον και ο Όζι Όσμπορν έχουν κάνει μια συμφωνία για το θάνατό τους

Ο Όζι Όσμπορν δεν το βάζει κάτω: Τα σχέδια για νέο δίσκο και επιστροφή στις συναυλίες

Τέλος οι περιοδείες για τον Όζι Όσμπορν: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας