ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τέλος οι περιοδείες για τον Όζι Όσμπορν: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας

Όζι Όσμπορν Los Angeles Rams στο SoFi Stadium
Η τελευταία του εμφάνιση του Όζι, τον περασμένο Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σε αγώνα των Los Angeles Rams στο SoFi Stadium
AP

«Το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο», εξομολογείται ο Όζι Όσμπορν σε μια ανάρτηση-κατάθεση ψυχής στα social media.

O Όζι Όσμπορν ακυρώνει και επίσημα την προγραμματισμένη ευρωπαϊκή περιοδεία του με τους Judas Priest, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει τον τελευταίο -αρκετό- καιρό.

Μέσω μιας φορτισμένης ανακοίνωσης στα social media, ο Όζι εξηγεί ότι ακόμα αισθάνεται πολύ αδύναμος ώστε να υποβάλλει τον εαυτό του σε μια εξανλητική περιοδεία από χώρα σε χώρα.

«Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα που είχα ποτέ να μοιραστώ με τους πιστούς θαυμαστές μου. Όπως ίσως γνωρίζετε, πριν από τέσσερα χρόνια, αυτόν τον μήνα, είχα ένα μεγάλο ατύχημα στο οποίο κατέστρεψα τη σπονδυλική μου στήλη.

Ένας και μοναδικός σκοπός μου αυτή την περίοδο ήταν να επιστρέψω στη σκηνή. Η φωνή μου είναι μια χαρά. Ωστόσο, μετά από τρεις επεμβάσεις, θεραπείες με βλαστοκύτταρα, ατελείωτες συνεδρίες φυσικοθεραπείας και την πιο πρόσφατη πρωτοποριακή θεραπεία Cybernics (HAL), το σώμα μου είναι ακόμα αδύναμο», ανέφερε στην ανακοίνωση προς τους φαν του.

Σε αυτή την κατάθεση ψυχής, ο θρυλικός μουσικός ευχαριστεί τους πιστούς θαυμαστές του που περίμεναν υπομονετικά να επιστρέψει στη σκηνή και εξομολογείται: «Συνειδητοποίησα τώρα ότι δεν είμαι σωματικά ικανός να κάνω τις επερχόμενες ευρωπαϊκές συναυλίες, και ξέρω ότι δεν θα μπορούσα να κάνω το απαιτούμενο ταξίδι. Πιστέψτε με, η σκέψη να απογοητεύσω τους θαυμαστές μου πραγματικά με διαλύει, περισσότερο από όσο νομίζετε».

Ο Όζι φαίνεται πραγματικά συντετριμμένος που φτάνει στο σημείο να ακυρώσει την περιοδεία. «Ποτέ δεν θα φανταζόμουν ότι οι μέρες της περιοδείας μου θα τέλειωναν έτσι. Η ομάδα μου αυτή τη στιγμή επεξεργάζεται ιδέες για το πού θα μπορώ να παίξω χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω από πόλη σε πόλη και χώρα σε χώρα.»

«Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, το συγκρότημά μου, την ομάδα μου, τους μακροχρόνιους φίλους μου Judas Priest, και φυσικά, τους θαυμαστές μου για την ατελείωτη αφοσίωση, την πίστη και την υποστήριξή τους και που μου έδωσαν τη ζωή που δεν ονειρεύτηκα ποτέ πως θα είχα. Σας αγαπώ όλους», καταλήγει.

Η ανακοίνωση του πρώην frontman των Black Sabbath κλείνει αναφέροντας ότι οι επιστροφές χρημάτων των εισιτηρίων θα γίνονται στα σημεία αγοράς.

Θυμίζουμε ότι το 2019 ο Όζι τραυματίστηκε στο σπίτι του ενώ ανάρρωνε από πνευμονία. Ο θρυλικός ρόκερ τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση.

Η ευρωπαϊκή περιοδεία του Όζι Όσμπορν με τους Judas Priest είχε ανακοινωθεί το 2019 και έκτοτε επαναπρογραμματίστηκε συνολικά τρεις φορές, λόγω των προβλημάτων υγείας του Όζι αλλά και της πανδημίας του κορονοϊού.

Ο Όσμπορν αντιμετώπισε και άλλα προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Τον Ιανουάριο του 2020, ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον το 2003 και η φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει μπορεί να προκαλέσει βραχυπρόθεσμη απώλεια μνήμης. Επίσης, την περασμένη άνοιξη, αρρώστησε με COVID.

Η τελευταία του εμφάνιση ήταν τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου σε αγώνα των Los Angeles Rams στο SoFi Stadium. Τον Αύγουστο, είχε επανενωθεί με τον Τόνι Αϊόμι, των Black Sabbath, για μια συναυλία έκπληξη κατά τη διάρκεια της τελετής λήξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας.

Διαβάστε επίσης

Η βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον βρήκε τον πρωταγωνιστή της και είναι ο ανιψιός του

Η Φάλαινα απόλυτος κυρίαρχος του ελληνικού box office

Αποστόλη Μπαρμπαγιάννη έχεις ζητήσει συγγνώμη για σάτιρα που έχεις κάνει;