ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Νέες ταινίες στα σινεμά με Άντονι Χόπκινς και Πιρς Μπρόσναν 

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Μια Ζωή»
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Μια Ζωή»
Spentzos Film

Όλες οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά από σήμερα Πέμπτη 18 Ιανουαρίου

Πλήθος νέων ταινιών κάνουν επίσημη πρώτη στους ελληνικούς κινηματογράφους την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου. Ξεχωρίζουμε τον δις βραβευμένο με Όσκαρ, Άντονι Χόπκινς στην ταινία «Μια Ζωή» και τον Πιρς Μπρόσναν στον «Γρήγορο Τσάρλι» που σίγουρα θα απολαύσετε. Την προσοχή μας αξίζει επίσης η νέα ταινία του Τάικα Γουαϊτίτι, «Ένα Γκολ για τη Νίκη» με τον Μάικλ Φασμπέντερ.

Μια Ζωή (One Life)

Η αληθινή ιστορία του Sir Nicholas ‘Nicky’ Winton, ενός νεαρού μεσίτη από το Λονδίνο, ο οποίος, τους μήνες πριν από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, έσωσε 669 παιδιά από τους Ναζί. Ο Νίκι επισκέφτηκε την Πράγα τον Δεκέμβριο του 1938 και βρήκε οικογένειες που είχαν εγκαταλείψει τη χώρα με την άνοδο των Ναζί στη Γερμανία και την Αυστρία, ζώντας σε απελπιστικές συνθήκες με ελάχιστο ή καθόλου καταφύγιο και φαγητό και υπό την απειλή της ναζιστικής εισβολής. Αμέσως κατάλαβε ότι ήταν αγώνας με τον χρόνο. Πόσα παιδιά θα μπορούσε να σώσει αυτός και η ομάδα του πριν κλείσουν τα σύνορα;

Με τους Άντονι Χόπκινς, Έλενα Μπόναμ-Κάρτερ και Τζόνι Φλιν.

Ο Γρήγορος Τσάρλι (Fast Charlie)

Όταν το αφεντικό του, ένας ηλικιωμένος μαφιόζος, δολοφονηθεί, ο Τσάρλι Σουίφτ, ως πιστός φίλος και μισθωμένο όπλο, δεν θα σταματήσει πουθενά στην προσπάθειά του να καταρρίψει τη νέα ομάδα που έρχεται να τον εκτοπίσει.

Βασισμένο στο αστυνομικό μυθιστόρημα GUN MONKEYS, που προτάθηκε για το βραβείο Edgar. Οι Πιρς Μπρόσναν, Τζέιμς Καάν και Μορένα Μπακαρίν πρωταγωνιστούν στην ταινία «Ο Γρήγορος Τσάρλι», σε σκηνοθεσία Φιλίπ Νόις.

Ένα Γκολ για τη Νίκη (Next Goal Wins)

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αμερικανικής Σαμόα, διαβόητη για την ταπεινωτική της ήττα με σκορ 31-0, στρέφεται στον κακότυχο και αντισυμβατικό προπονητή Thomas Rongen (Michael Fassbender) με την ελπίδα να μεταμορφωθεί σε μία αξιοπρεπή, ανταγωνιστική ομάδα.

Η νέα ταινία του Τάικα Γουαϊτίτι με τους Μάικλ Φασμπέντερ, Οσκαρ Νάιτλι.

Sound of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας (Sound of Freedom)

Η ταινία «Sound Of Freedom, Η Μελωδία της Ελευθερίας», η ταινία που τα κυκλώματα σε όλο τον κόσμο έκαναν το παν να την εξαφανίσουν ώστε να μην μάθει ο κόσμος όσα σοκαριστικά συμβαίνουν στα μεγάλα σαλόνια, είναι ένα καταιγιστικό θρίλερ που βασίζεται στην απίστευτη αληθινή ιστορία ενός πρώην κυβερνητικού πράκτορα που έφτασε στα άκρα για να σώσει μία ομάδα παιδιών που είχαν πέσει θύμα απαγωγής από κυκλώματα σωματεμπορίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης.

Μητέρα, Πατρίδα (Matria)

Η Ραμόνα, παγιδευμένη σε ένα δυστυχισμένο γάμο και μητέρα μιας δεκαεφτάχρονης, εργάζεται σε ένα εργοστάσιο επεξεργασίας ψαριών σε μια παραθαλάσσια πόλη, όταν οι αλλαγές στο εργοστάσιο την αναγκάζουν να αναζητήσει μια νέα δουλειά αναλαμβάνοντας τη φροντίδα ενός ηλικιωμένου που πρόσφατα έχασε τη γυναίκα του.

Το Αλάνι (Scrapper)

Η επόμενη σχέση πατέρα-κόρης που θα συγκινήσει μετά το «Aftersun», έρχεται με εφόδιο το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Sundance, την αύρα του σταρ που φέρνει πλέον ο Χάρις Ντίκινσον και την ανεξάντλητη ενέργεια της Λόλα Κάμπελ στο ρόλο μιας 12χρονης που φαίνεται να μην έχει ανάγκη τους ενήλικες.

Τρεις Κλέφτες και Ένα Λιοντάρι (Three Robbers and a Lion)

Όλοι θα ζούσαν ειρηνικά στο ειδυλλιακό Κάρδαμο αν δεν υπήρχαν οι τρεις ταραξίες, Κάσπερ, Τζέσπερ και Τζόναθαν που όλο κόβουν βόλτες. Το χάος κυβερνάει τις ζωές τους και το σπίτι τους. Συγκατοικούν με ένα λιοντάρι και χρειάζονται άμεσα μία οικονόμο, οπότε καταστρώνουν ένα σχέδιο απαγωγής της κυρίας Σοφίας που φημίζεται για τη νοικοκυροσύνη της. Όμως, οι διοικητικές της δεξιότητες είναι ακόμα πιο σπουδαίες από τις οικοκυρικές της: Διαφεντεύει τους κλέφτες και τους βάζει να κάνουν τις δουλειές οι ίδιοι. Σιγά σιγά, οι τρεις τους αντιλαμβάνονται ότι έχουν πέσει στην παγίδα της. Η μόνη λύση είναι να ξεφορτωθούν την κυρία Σοφία επιστρέφοντας της πίσω στην πόλη. Μετά από μία έφοδο, καταλήγουν στη φυλακή, αλλά όταν η πόλη κινδυνεύει, οι ληστές έχουν μία ακόμα ευκαιρία να αποδείξουν ότι η γενναιότητα μπορεί να κάνει τη διαφορά!


Διαβάστε επίσης

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος στις «17 Κλωστές» - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού

Box Office: Οι Έλληνες θεατές ψηφίζουν Λάνθιμο - Συνεχίζει πρώτος και με διαφορά

Wednesday: Μεγαλύτερη και πιο τρομακτική η 2η σεζόν της σειράς

«17 Κλωστές»: Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια - Ιστορίες από γυρίσματα και backstage