Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το νέο «Avatar» απέκτησε επίσημο τρέιλερ και είναι εντυπωσιακό

Newsbomb

Το «Avatar: The Way of Water» θα κυκλοφορήσει στα σινεμά τον Δεκέμβριο.

Kυκλοφόρησε και είναι εντυπωσιακό το τρέιλερ διάρκειας δύο λεπτών της πολυαναμενόμενης συνέχειας του «Avatar: The Way of Water» του Τζέιμς Κάμερον.

Έχουν περάσει 13 χρόνια από τότε που η πρώτη ταινία βγήκε στους κινηματογράφους και περίπου το ίδιο χρονικό διάστημα έχει περάσει και σεναριακά. Ο Σαμ Γουόρθινγκτον και η Ζόε Σαλντάνα επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Τζέικ και Νεϊτίρι και ζουν με την οικογένειά τους η οποία έχει μεγαλώσει σε νέους υποβρύχιους κόσμους στον ειδυλλιακό πλανήτη της Πανδώρας σύμφωνα με το ΕW. Μαζί τους επιστρέφουν οι: Τζόελ Ντέιβιντ Μουρ, Στίβεν Λανγκ και Σιγκούρνι Γουίβερ η οποία αναλαμβάνει νέο ρόλο. Οι Κέιτ Γουίλσλετ, Έντι Φάλκο και Βιν Ντίζελ είναι μεταξύ άλλων οι νέοι πρωταγωνιστές στην ταινία.

Η συνέχεια της πιο εμπορικής ταινίας όλων των εποχών τοποθετείται πάνω από μια δεκαετία από τα γεγονότα του αρχικού φιλμ. O σκηνοθέτης θα εστιάσει στα αχαρτογράφητα νερά του ωκεανού της Πανδώρας. Στην επίσημη σύνοψη αναφέρεται: «Η ταινία αφηγείται την ιστορία της οικογένειας Sully, τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που κάνουν για να κρατήσουν ο ένας τον άλλον ασφαλή, τις μάχες που δίνουν μείνουν ζωντανοί, και τις τραγωδίες που υπομένουν».

Το «Avatar: The Way of Water» είναι η πρώτη από τις τέσσερις προγραμματισμένες συνέχειες της υπερπαραγωγής του 2009, με τις υπόλοιπες τρεις να κυκλοφορούν το 2024, το 2026 και το 2028, αντίστοιχα, μολονότι ο θρυλικός σκηνοθέτης έχει αφήσει να εννοηθεί σε συνέντευξή του στο «Empire» ότι μπορεί να μην σκηνοθετήσει τις δύο τελευταίες ταινίες της σειράς.

Μετά από αρκετές καθυστετήσεις, το Avatar: The Way of Water θα κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 15 Δεκεμβρίου 2022.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης

Νέο εντυπωσιακό τρέιλερ για το σίκουελ του «Avatar»

To σίκουελ του Avatar μόλις απέκτησε τρέιλερ!

Επιτέλους μάθαμε τον επίσημο τίτλο του «Avatar 2»!