Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πώς να υποκριθείτε τον απόλυτο οργασμό με 10 απλά βήματα! (video)

Newsbomb

Αν τα ¾ των σεξουαλικά ενεργών γυναικών αισθάνονται την ανάγκη να υποκριθούν κάποια στιγμή οργασμό, τότε αυτό το βίντεο-οδηγός θα τους σώσει (;) την (ερωτική) ζωή.

Και μην νομίζετε ότι αφορά μόνο το «ωραίο» φύλο, αφού σε αντίστοιχη θέση έχει βρεθεί κάποτε στη ζωή του και το 24% των ανδρών!

Για όλους πάντως, τα ζωτικής σημασίας «συστατικά» ενός ψεύτικου οργασμού είναι δύο: ικανότητα στην υποκριτική και σωστό timing!

Ζητώντας έτσι προκαταβολικά συγγνώμη κυρίως από τους άνδρες, σάς παραθέτουμε 10 απλά βήματα για να υποκριθείτε τον τέλειο οργασμό και να κάνετε το σύντροφό σας να αισθανθεί για λίγο πρωταγωνιστής ερωτικής ταινίας!

Αν και δεν σας προτρέπουμε να υποκρίνεστε στην ερωτική σας ζωή, μπήκαμε στον πειρασμό να μοιραστούμε μαζί σας αυτά τα tips που ίσως αποδειχθούν σωτήρια αν κάποια στιγμή βρεθείτε στη δύσκολη θέση (από κάτω) και θέλετε να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα:

1. Αναστενάξτε ελαφρά

Ξεκινήστε βογκώντας… ανάλαφρα, ενώ κρατήστε τα μάτια μισάνοιχτα και την έκφραση του προσώπου σας ουδέτερη.

2. Δώστε θάρρος (όχι στο χωριάτη), αλλά σε αυτόν που ανέβηκε ήδη στο κρεβάτι σας.

Παράλληλα, όσο αναστενάζετε, καλό θα ήταν να προσφέρετε λίγες… κραυγές ενθάρρυνσης στο σύντροφό σας όπως «ναι, ναι» ή «αυτό είναι τόσο ωραίο».

3. Ανεβάστε ρυθμούς

Αρχίστε να αναστενάζετε πιο δυνατά και… επιθετικά. Αναπνεύστε επίσης πιο δυνατά και πιο γρήγορα
Συμβουλή από τους επαγγελματίες: Η λέξη «κλειδί» είναι το... σταδιακά. Αν από τον ελαφρύ αναστεναγμό περάσετε απευθείας σε κραυγές σεξουαλικής έκτασης, χάσατε το παιχνίδι και μόλις κερδίσατε το «χρυσό βατόμουρο», ακόμα και αν απέναντί σας έχετε κάποιον άπειρο σεξουαλικά

4. «Παίξτε» με το πρόσωπό σας

Όσο πλησιάζετε στην «κορύφωση» της παράστασής σας, χρησιμοποιείστε γκριμάτσες όπως το δάγκωμα των χειλιών, το άνοιγμα του στόματος και το τρίξιμο των δοντιών για να διεκδικήστε με καλύτερες αξιώσεις το Όσκαρ.

5. Κουνηθείτε

Βάλτε όλο το σώμα στο παιχνίδι, όμως προσοχή μην το παρακάνετε! Δεν είναι διαγωνισμός χορευτικής φιγούρας!

6. Ανακοινώστε το!

«Θεέ μου φθάνω!» ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, θα κάνει τη δουλειά του!

7. Ταυτόχρονα σφίξτε τον παρτενέρ σας, κάντε απότομες κινήσεις, ηρεμήστε ξαφνικά, πάρτε σύντομες ανάσες και βρεθείτε πάλι σε έκσταση! Ό,τι κάνετε δηλαδή και κατά τη διάρκεια ενός πραγματικού οργασμού...

8. Βάλτε τον στο «κόλπο»

Φωνάξτε ότι θέλετε να έρθει και αυτός σε οργασμό ταυτόχρονα.

9. Τα κομπλιμέντα είναι τζάμπα!

Αυτό που θα κάνει τον ψεύτικο οργασμό σας ακόμα πιο πιστευτό είναι λόγια… ασυνάρτητα όπως «Αυτό ήταν… εσύ… ααα… καταπληκτικό!»…

10. Τραβήξτε το!

Οι καλύτεροι ηθοποιοί παραμένουν στο πετσί του ρόλου ακόμα και όταν οι κάμερες και τα φώτα σβήσουν…