SOCIAL MEDIA

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό από τη Google

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι μάχονται ενάντια στον κορονοϊό από τη Google
Google/InΤime

Κορονοϊός - Όλες οι ειδήσεις: «Σε όλους τους δημόσιους υπάλληλους στον τομέα της υγείας και ερευνητές της επιστημονικής κοινότητας, σας ευχαριστούμε».

Αυτό είναι το σημερινό μήνυμα της Google, μέσα από το doodle.

Με αυτό τον τρόπο, η Google θέλει να τιμήσει αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ριχτεί στη μάχη, για να καταπολεμηθεί ο κορονοϊός COVID-19.

Η πανδημία του νέου κορονοϊού έχει σκοτώσει τουλάχιστον 68.125 ανθρώπους παγκοσμίως από την εμφάνιση του Covid-19 τον Δεκέμβριο στην Κίνα, σύμφωνα με απολογισμό που κατάρτισε το Γαλλικό Πρακτορείο από επίσημες πηγές στις 22.00 το βράδυ ώρα Ελλάδος (Κυριακή 5/4).

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Το σημερινό doodle της Google

Τι είναι τα doodles

Τα doodles δημιουργούνται από τη Google για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Η ομάδα μηχανικών και σχεδιαστών doodle της Google (γνωστοί ως doodlers) ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

Το πρώτο doodle είχε δημιουργηθεί το 1998, όταν οι ιδρυτές της Google Λάρι Πέιτζ και Σεργκέι, προκειμένου να ενημερώσουν τους χρήστες ότι θα λείπουν (ήθελαν να πάνε σε φεστιβάλ στην έρημο της Νεβάδα), τοποθέτησαν το σχέδιο μίας φιγούρας σε ράβδο πίσω από το δεύτερο «ο» του λογοτύπου της εταιρείας, ενημερώνοντας έτσι τους χρήστες ότι βρίσκονται εκτός γραφείου. Η ιδέα άρεσε και έκτοτε καθιερώθηκε και εμπλουτίσθηκε.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 73 νεκροί στην Ελλάδα - 62 νέα κρούσματα - 1.735 στο σύνολο