SOCIAL MEDIA

Πέθανε η γνωστή make-up artist Βικτώρια Γκρόσου

Πέθανε η γνωστή make-up artist Βικτώρια Γκρόσου
Make-up artist Βικτώρια Γκρόσου
Instagram

Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση κυκλοφόρησε μέσα από τα social media, καθώς η γνωστή make up artist αλλά και καθηγήτρια στο μακιγιάζ Βικτώρια Γκρόσου έφυγε από τη ζωή σε πολύ νεαρή ηλικία.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ η κηδεία της έγινε χθες (5/11) στο Παλαιοχώρι Καβάλας.

Συγκλονισμένος είναι ο καλλιτεχνικός χώρος είναι συγκλονισμένα από τον θάνατο της νεαρής make up artist, καθώς η ίδια ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής, ενώ οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Η ανακοίνωση στο Instagram:

«Με θλίψη σας ανακοινώνουμε πως η Queen μας, μέντορα μας και πολυαγαπημένη μας Victoria Grosu μας αποχαιρέτησε σήμερα για τους ουρανούς. Η μνήμη της και το έργο της θα μείνει για πάντα χαραγμένο στις ζωές μας, που τόσο δημιουργικά άλλαξε και ενέπνευσε! Η ομάδα που η ίδια επέλεγε να βρίσκεται στο πλάι της , δεσμεύεται να συνεχίσει το όραμα της και το έργο της με πάθος και αγάπη όπως η ίδια έκανε πάντα.»

Όπως περιγράφουν όσοι την γνώριζαν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Διαβάστε ακόμα:

Θλίψη για τον χαμό του Γιάννη Τύρου: Τα μηνύματα του αθλητικού κόσμου

Ηλίας Ζερβός: Θλίψη στην κηδεία του αγαπημένου ηθοποιού

Συγκίνηση στην κηδεία του δημοσιογράφου Αντώνη Σκυλλάκου