SOCIAL MEDIA

Ιρίνα Σάικ: «Όταν χώρισα από τον Ρονάλντο έχασα 11 εκατ. followers σε μια ημέρα»

Ιρίνα Σάικ: «Όταν χώρισα από τον Ρονάλντο έχασα 11 εκατ. followers σε μια ημέρα»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο και η Ιρίνα Σάικ ήταν ζευγάρι από το 2010 μέχρι το 2015.

Η Ιρίνα Σάικ προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη σχετικά με τον χωρισμό της από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ. Η Ιρίνα Σάικ ζήτησε από τους ακολούθους της στο Instagram να την κάνουν unfollow «αν την ξέρουν απλά ως πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο» και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μειωθούν σε πολύ μεγάλο αριθμό οι ακόλουθοί της και συνεπώς η απήχησή της στην κοινωνική πλατφόρμα.

«Όταν χώρισα με τον Κριστιάνο έχασα 11 εκατομμύρια followers μέσα σε 24 ώρες», ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον αριθμό αυτό να μεταφράζεται σε ποσοστό σε 75% από τους συνολικούς ακολούθους που είχε.

Η Ιρίνα Σάικ και ο Ροναλντο γνωρίστηκαν το 2009, τα έφτιαξαν το 2010 και χώρισαν ξαφνικά το 2015, με τις φήμες τότε που κυκλοφορούσαν να κάνουν λόγο ότι ο ποδοσφαιριστής θεωρούσε το μοντέλο ακατάλληλο για μητέρα του γιου του.

Η Ρωσίδα σούπερ μόντελ ήταν σε σχέση με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ από το 2010 έως το 2015 και χώρισαν ξαφνικά με τα σενάρια της εποχής να κάνουν λόγο ότι ο Ρονάλντο δεν πίστευε ότι η Ιρίνα είναι η κατάλληλη μητέρα για τον γιο του.

Από την άλλη ο Ρονάλντο είναι μέχρι και σήμερα ο Νο1 στον κόσμο σε followers στο Instagram με 564.000.000 ενώ και τότε ήταν πολύ δημοφιλής στα social media.