SOCIAL MEDIA

Αυτοί είναι οι σταρ με τους περισσότερους followers στο Instagram (pics)

Αυτοί είναι οι σταρ με τους περισσότερους followers στο Instagram (pics)
Η κορυφή άλλαξε μετά από δύο χρόνια
Pixabay

Ο πεντάκις νικητής της Χρυσής Μπάλας, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι πρώτος στη λίστα με τους περισσότερους followers στο Instagram, μετρώντας 166 εκατομμύρια.

Ο Πορτογάλος αστέρας της στρογγυλής θεάς «εκθρόνισε» την Σελένα Γκόμεζ από τη λίστα τον προηγούμενο Οκτώβριο και συνεχίζει να βλέπει τους ακολούθούς τους να αυξάνονται.

Η Αμερικανίδα ποπ σταρ κατείχε το ρεκόρ για τους περισσότερους followers για δύο σερί χρονιές, όμως, ο ποδοσφαιριστής την ξεπέρασε. Έκτοτε μάλιστα έχει χάσει ακόμη μία θέση.

Η δημοφιλία του Ρονάλντο, που είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media, δεν περιορίζεται στο Instagram, όμως, καθώς ο παίκτης της Γιουβέντους μετρά, ακόμη, 120 εκατομμύρια followers στο Facebook και 77 στο Twitter.

Όταν, μάλιστα ανακοίνωσε την μετακόμισή του από την Ρεάλ Μαδρίτης στη «Γηραιά Κυρία», η ανάρτησή του για τη μεταγραφή έγινε η πέμπτη πιο αρεστή δημοσίευση στην εφαρμογή.

Δεύτερη στη λίστα των περισσότερων followers είναι η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε. Έχει 11 εκατομμύρια λιγότερους ακόλουθους από τον Ρονάλντο. Δηλαδή, 155 εκατ. followers.

Τρίτη είναι, όπως προαναφέρθηκε άλλωστε, η Σελένα Γκόμεζ, η οποία έχει- την ώρα που γράφεται το κείμενο πάντα- 150 εκατομμύρια followers. Η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια δεν φαίνεται να πτοείται όμως.

Στην τέταρτη θέση είναι ακόμη ένας ηθοποιός, ο Ντουέιν Τζόνσον ή αλλιώς The Rock. Ο πρώην αθλητής του WWE έχει αυτή τη στιγμή 143 εκατομμύρια followers.

Από την πεντάδα δεν θα μπορούσε να λείπει μια γόνος της οικογένειας Καρντάσιαν. Και ποια άλλη θα μπορούσε να είναι; Μα φυσικά η Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ. Η μητέρα, τεσσάρων παιδιών πλέον - έχουν περάσει μερικές μέρες από τη γέννηση του δεύτερου γιου της- έχει 138 εκατομμύρια followers και παίρνει χιλιάδες ευρώ για κάθε διαφημιστική φωτογραφία που αναρτά. Οι προσφορές που λαμβάνει από εταιρείες οι οποίες θέλουν να διαφημίσει τα προϊόντα τους, μπορεί να ξεπεράσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια.