Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SOCIAL MEDIA

«Κουκλοθέατρο»: Επικό φινάλε για τη μίνι σειρά των Unboxholics (video)

Κωνσταντίνος Σκορδούλης Κωνσταντίνος Σκορδούλης

Ο… εφιάλτης έφτασε στο τέλος του

Τον Μάρτιο του 2019 η ομάδα ή και για άλλους η οικογένεια που ονομάζεται «Unboxholics», εμφάνισε κάτι ξεχωριστό και πάνω από όλα πρωτοποριακό για το ελληνικό διαδίκτυο.

Το «ταξίδι» του Κουκλοθέατρου είχε μόλις ξεκινήσει και ίσως κανείς να μην είχε φανταστεί το τέλος του. Για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται για μία μίνι σειρά ολιγόλεπτων επεισοδίων που παιζόταν στο YouTube στο κανάλι των Unboxholics.

Την απίστευτη παραγωγή της σειράς την επιμελήθηκαν οι ίδιοι και για όσους είδαν τα επεισόδια θα κατάλαβαν πως μιλάμε για κάτι που «ξεπέρασε» τα όρια του ελληνικού διαδικτύου και έφτασε εκείνα του κινηματογράφου. Όσο για το σενάριο; Οι θεατές ήταν εκείνοι που «έδωσαν ζωή» στους χαρακτήρες του Κουκλοθέατρου.

Θυμηθείτε την αποκλειστική συνέντευξη του Σάκη Καρπά στο Ratpack.gr

Μετά λοιπόν από 10 μήνες, το Κουκλοθέατρο τελείωσε με ένα επικό και απρόσμενο διπλό επεισόδιο. Δεν είναι τυχαίο που μέσα σε λίγες ώρες μπήκε στις τάσεις στο YouTube και οδεύει προς την κορυφή.

Για όσους δεν το είδαν ήρθε η ώρα να το απολαύσουν στην παραπάνω gallery. Για εκείνους που δεν είχαν παρακολουθήσει τη μίνι σειρά των Unboxholics, παρακάτω θα βρουν τα επεισόδια και θα καταλάβουν πως μιλάμε για κάτι ξεχωριστό στο ελληνικό διαδίκτυο.

1ο επεισόδιο

2ο επεισόδιο

3ο επεισόδιο

4ο επεισόδιο

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Unboxholics: Πώς συγκεντρώσαμε 42.000 ευρώ για τον Παναγιώτη - Ραφαήλ (video)

Συγκλόνισαν οι fans των Unboxholics – Συγκέντρωσαν 42.000 ευρώ για τον μικρό Παναγιώτη-Ραφαήλ

Συγκλόνισαν οι Unboxholics και οι fans τους-Συγκέντρωσαν πάνω από 29.000 ευρώ για τους πυρόπληκτους