ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Κάνε το εξοχικό σου… σινεμά με την κατάλληλη τηλεόραση

Κάνε το εξοχικό σου… σινεμά με την κατάλληλη τηλεόραση

Η αγορά τηλεόρασης για το εξοχικό συχνά είναι πιο πολύπλοκη απ’ ό,τι αυτή για το κανονικό σπίτι και όχι, δεν υπερβάλλουμε καθόλου!

Το ζητούμενο εδώ, βλέπεις, είναι το μοντέλο στο οποίο θα καταλήξεις να συνδυάζει την ικανοποιητική ποιότητα (διότι κακά τα ψέματα, τα μάτια σου έχουν «μάθει» πλέον σε συγκεκριμένα στάνταρ) με τη χαμηλή τιμή (αφού μιλάμε για συσκευή που θα χρησιμοποιείται περιστασιακά). Ευτυχώς ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, οι τηλεοράσεις που θα βρεις είναι πολλές και ιδιαίτερα αξιόλογες. Έλα να δούμε λοιπόν πώς θα… αναβαθμίσεις το εξοχικό σου!

Turbo-X TXV-E4074 LED 40” Full HD

Μία εξαιρετικά προσιτή επιλογή που θα σου δώσει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου στο εξοχικό χωρίς να ξοδευτείς, η TXV-E4074 είναι μία Full HD πρόταση στις 40 ίντσες. Έρχεται με ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T2/S2 για να συντονιστείς στα αγαπημένα σου κανάλια ενώ είναι PVR Ready προκειμένου να γράψεις τα προγράμματα της αρεσκείας σου σε εξωτερικό σκληρό δίσκο ή USB stick. Διαθέτει media player αναπαράγοντας περιεχόμενο από εξωτερική μονάδα ενώ είναι εφοδιασμένη με τρεις θύρες HDMI για να συνδέσεις επάνω της όσες συσκευές κι αν χρησιμοποιείς!

LG 43UN71006 LED 43” 4K Ultra HD

Οι εμπειρίες θέασής σου αποκτούν άλλη αίσθηση με την LG 43UN71006, μία 4K Ultra HD πρόταση στις 43 ίντσες. Έρχεται εξοπλισμένη με εντυπωσιακές τεχνολογίες που θα σου επιτρέψουν να απολαύσεις υψηλής ποιότητας εμπειρίες θέασης. Το Filmmaker Mode για παράδειγμα θα προβάλλει ταινίες με τα χρώματα, την αντίθεση και την υφή που τις εμπνεύστηκε ο δημιουργός τους, ενώ την ίδια στιγμή ο Ultra Surround ήχος θα δημιουργήσει μια μοναδική ατμόσφαιρα με εσένα στο επίκεντρο. Το δε έξυπνο περιβάλλον AI ThinQ θα σου δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσεις τις αστείρευτες δυνατότητες της τηλεόρασης πιο εύκολα από ποτέ.

Sony KD-49X7055 LED 49” 4K Ultra HD

Μία εξαιρετικά ποιοτική πρόταση που θα σου προσφέρει εμπειρίες θέασης εφάμιλλες με εκείνες που απολαμβάνεις στο σπίτι, η KD-49X7055 της Sony έρχεται στις 49 ίντσες με Ultra HD ανάλυση για 4K καταστάσεις. Χάρη στην οθόνη TRILUMINOS τα χρώματα αποτυπώνονται με μοναδική ακρίβεια και άκρα φυσικότητα, τη στιγμή που η τεχνολογία MotionFlow XR 200 Hz εγγυάται ομαλή κίνηση, ακόμα και όταν η δράση εξελίσσεται ακατάπαυστα. Το σύστημα CrystalAudio+ πλαισιώνει την εικόνα με έντονο, κρυστάλλινο ήχο με τα ειδικά πλήκτρα YouTube και Netflix να σου χαρίζουν πρόσβαση στο αγαπημένο σου περιεχόμενο με μια κίνηση.

Turbo-X AU5565 LED 55” 4K Ultra HD

Μια τηλεόραση που συνδυάζει το μεγάλο μέγεθος με τις καινοτομίες αιχμής και μάλιστα έρχεται και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, η AU5565 θα σε βάλει στον κόσμο του 4Κ. Υποστηρίζει HDR10 και Dolby Vision για κινηματογραφικού επιπέδου εμπειρίες θέασης, ενώ την ίδια στιγμή τρέχει πάνω στην έκδοση 9.0 του Android TV, ενσωματώνοντας έτσι μια σειρά από χρήσιμες λειτουργίες όπως Google Assistant και πρόσβαση στο Play Store για να κατεβάσεις αμέτρητες εφαρμογές. Είναι συμβατή με Chromecast, προσφέρει σύνδεση μέσω Bluetooth και Wi-Fi ενώ το τηλεχειριστήριό της έρχεται με αποκλειστικό πλήκτρο Netflix για binge-watching στη στιγμή.

Samsung UE43TU7172 LED 43” 4K Ultra HD

Απόλαυσε το αγαπημένο σου περιεχόμενο σε τέλεια ποιότητα ακόμα κι αν παίζεις… εκτός έδρας με τη Samsung UE43TU7172, ένα 4K UHD μοντέλο με επεξεργαστή Crystal 4K και HDR10+ για υπέροχες εικόνες με εκπληκτική αντίθεση, ζωηρά χρώματα σε ρεαλιστικούς τόνους και βαθιά μαύρα. Η τηλεόραση χρησιμοποιεί έξυπνο λειτουργικό Tizen προσφέροντας μία καινοτόμο και ευχάριστη εμπειρία χρήσης την οποία μάλιστα μπορείς να προσαρμόσεις στα «θέλω» σου. Παίξε το αγαπημένο σου περιεχόμενο από το iPhone, το iPad και τον Mac σου μέσω AirPlay 2 και πέρνα ώρες ξεγνοιασιάς ενισχύοντας τις εμπειρίες gameplay σου στο gaming μέσω Game Enhancer.

Turbo-X AU4380 LED 43” 4K Ultra HD

Μια ευέλικτη, all-around τηλεόραση, η Turbo-X AU4380 είναι ό,τι πρέπει για το εξοχικό. Στις 43 ίντσες και με λεπτό περίβλημα, είναι ιδανική ακόμα και για μικρότερους χώρους με τη 4K UHD ανάλυσή της να την καθιστά μία απόλυτα ασφαλή επιλογή σε βάθος χρόνου. Είναι συμβατή με HDR10 προσφέροντας δυναμικά χρώματα και φυσική ποιότητα εικόνας. Η πλήρης συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi, Bluetooth και τριών θυρών HDMI θα σε καλύψει απόλυτα, με το Android TV και τις λειτουργίες που το συνοδεύουν (Play Store, Chromecast, Google Assistant) να κάνουν τη χρήση της παιχνίδι.

Sony KD-43XG7096 LED 43” 4K Ultra HD

Η Sony KD-43XG7096 θα σου προσφέρει σπουδαία λεπτομέρεια και μοναδική ευκρίνεια με την εγγύηση ποιότητας της Sony. Στις 43 ίντσες και με προσεγμένο σχεδιασμό, χωρά παντού ούσα ιδιαίτερα ευέλικτη. Είναι συμβατή με HDR10 και HLG μεταξύ άλλων, «ντύνοντας» την εικόνα με υπέροχο ήχο, απόρροια της τεχνολογίας ClearAudio+. H τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K X-Reality Pro θα αναβαθμίσει τις εμπειρίες σου αφού πέραν του upscaling θα ενισχύσει τα χρώματα, την υφή, την αντίθεση και τα περιγράμματα στο περιεχόμενό σου. Η τεχνολογία MotionFlow XR 400 Hz φροντίζει για απόλυτα ομαλή κίνηση εικόνας ενώ το βασισμένο στο Linux λειτουργικό προσφέρει άνετη χρήση.

LG 49UN71006 LED 49” 4K Ultra HD

Με όπλο την άριστη σχέση τιμής/απόδοσης που επιτυγχάνει, η LG 49UN71006 είναι μία από τις καλύτερες προτάσεις στην κατηγορία της. Άρτια εξοπλισμένη, προσφέρει ανάλυση 4K UHD με τεχνολογία 4K Active HDR για απολαύσεις άλλου επιπέδου. Δες τις αγαπημένες σου ταινίες με το Filmmaker Mode ενεργοποιημένο για εμπειρίες προβολής όπως στο σινεμά και εκμεταλλεύσου τον 4K upscaler για να αναβαθμίσεις το περιεχόμενο της αρεσκείας σου απ’ όπου κι να το προβάλλεις. Ο ήχος Ultra Surround ολοκληρώνει την τέλεια ατμόσφαιρα η οποία μπορεί να γίνει ακόμα… τελειότερη με την προσθήκη δύο ηχείων Bluetooth (η τηλεόραση είναι Bluetooth Surround Ready).

Turbo-X TXV-AF4365 LED 43” Full HD

Απόλαυσε καθαρή εικόνα με την Turbo-X TXV-AF4365, μία ποιοτική επιλογή στις 43 ίντσες. Smart TV σε Full HD ανάλυση έτσι ώστε να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου προγράμματα, σειρές και ταινίες στα 1080p, θα σου προσφέρει μία καινοτόμο και εξαιρετικά απλή εμπειρία χρήσης χάρη στο Google Assistant και φωνητικών εντολών. Χρησιμοποιεί λειτουργικό Android TV προσφέροντας έτσι πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες περιεχομένου (Netflix, YouTube, Prime Video, Spotify κλπ) ενώ διαθέτει και ενσωματωμένο επίγειο ψηφιακό δέκτη DVB-T2. Θα συνδεθεί στο οικιακό σου Wi-Fi ενώ υποστηρίζει και Bluetooth για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία.

Samsung UE50TU8072 LED 50” 4K Ultra HD

Ποιος είπε ότι επειδή βρίσκεσαι στο χωριό θα πρέπει να κάνεις εκπτώσεις στην ποιότητα των εμπειριών θέασης που θα απολαμβάνεις; Με τη UE50TU8072 της Samsung να είσαι σίγουρος ότι… δε θα ξεκολλάς αφού θα σου χαρίσει πεντακάθαρη εικόνα 4K ανάλυσης, πλαισιωμένη από ισορροπημένο, δυναμικό ήχο. Ενσωματώνει επεξεργαστή Crystal 4K και τεχνολογίες UHD Dimming και PurColor για ρεαλιστικά χρώματα εντυπωσιακής ακρίβειας. Υποστηρίζει HDR10+ και UHD Dimming για βαθιά μαύρα και έντονα λευκά ενώ βασίζεται στο λειτουργικό Tizen, ανοίγοντάς σου διάπλατα μέσω του πανέξυπνου Smart Hub τις πόρτες για άνετο και πανεύκολο χειρισμό.