ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το κινητό που ανακηρύχθηκε ο βασιλιάς της φωτογραφίας στα smartphones

•	Το κινητό που ανακηρύχθηκε ο βασιλιάς της φωτογραφίας στα smartphones
Το HUAWEI Mate 50 Pro

Το ολοκαίνουργιο HUAWEI Mate 50 Pro, φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφία - Σίγουρα δεν θεωρείται τυχαία ο νέος «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone!

Είτε είσαι λάτρης της τεχνολογίας, είτε όχι, η ερώτηση «ποιο μοντέλο να πάρω;» σίγουρα σε απασχολεί κάθε φορά που ετοιμάζεσαι να αγοράσεις νέο smartphone και δη, όταν αναζητάς ένα premium κινητό.

Βέβαια, για τους περισσότερους από εμάς -που δεν είμαστε tech experts- την απάντηση σε αυτό το ερώτημα τη δίνει, συνήθως, ένας ειδικός σε κάποιο κατάστημα τεχνολογίας ή τα reviews στο διαδίκτυο. Και πάλι όμως, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι θα καταλήξουμε με ένα κινητό που θα ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες μας;

Ας πάρουμε, λοιπόν, τα πράγματα από την αρχή, δηλαδή από τα βασικά χαρακτηριστικά που σχεδόν όλοι θέλουμε από ένα smartphone σήμερα και τις καθημερινές ανάγκες που χρειάζεται να εξυπηρετούμε. Και στη λίστα που ακολουθεί μπορείς να πάρεις μία «γεύση» από τα key features που μπορούν να σε οδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή κινητού, μία λίστα που με βάση την εμπειρία μου, θα σε βγάλει κερδισμένο.

Κάμερα, κάμερα… και πάλι κάμερα

Η κάμερα είναι -και θα παραμείνει- το πρώτο πράγμα που «τσεκάρω» σε ένα κινητό, πριν το αγοράσω. Αυτό είναι, άλλωστε, κάτι που κάνουν οι περισσότεροι σήμερα, μικροί και μεγάλοι. Σκέψου ότι μπορεί να περάσω αρκετή ώρα σε ένα κατάστημα τεχνολογίας, τεστάροντας τις κάμερες ενός κινητού και μάλιστα, σε διάφορες συνθήκες. Βγάζει καλά πορτρέτα; Έχει «δυνατά» εφέ; Πώς καταγράφει τα τοπία; Με τις νυχτερινές λήψεις πώς τα πηγαίνει;

Βλέπεις, όσο high tech και στυλάτο και αν είναι ένα κινητό, αν δεν έχει καλές κάμερες που βγάζουν καθαρές φωτογραφίες και βίντεο, δεν θα το βάλουμε στο καλάθι των αγορών μας.

Υπάρχει, λοιπόν, ένα premium κινητό που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες -και συγκεκριμένα στις 14 Νοεμβρίου- στην Ελλάδα και τράβηξε πρόσφατα την προσοχή μου, διότι πέρα από τα χαρακτηριστικά του και το γεγονός ότι έρχεται από τη HUAWEI, μία από τις αγαπημένες μου εταιρείες τεχνολογίας, έχει πάρει την υψηλότερη βαθμολογία που έχει δοθεί ποτέ από το DXOMARK, ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα! Και οι ανακοινώσεις του DXOMARK, αποτελούν -κλασικά- εγγύηση.

Ο λόγος για το ολοκαίνουργιο HUAWEI Mate 50 Pro, που φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφία με μία κάμερα μεταβλητού διαφράγματος, την Ultra Aperture 50MP, που μας βοηθά να αποτυπώνουμε εξαιρετικά πορτρέτα, να τραβάμε υπέροχες λήψεις σε macro επίπεδο, ενώ θα μας βγάλει ασπροπρόσωπους και το βράδυ, χάρη στην προηγμένη νυχτερινή του λειτουργία. Σίγουρα δεν θεωρείται τυχαία ο νέος «βασιλιάς» της φωτογραφίας στα smartphone!

Ένας «έξυπνος» mate με επιδόσεις πρωταθλητή που δεν σε εγκαταλείπει ποτέ

«Και μετά την κάμερα τι να ελέγξω;», θα με ρωτήσεις. Μα φυσικά, τη μπαταρία και το πόσο γρήγορα μπορεί να φορτίζει η συσκευή που θα πάρεις. Διότι θέλεις ένα κινητό που δεν θα σε εγκαταλείψει τη στιγμή που το χρειάζεσαι περισσότερο και θα φορτίζει άμεσα, τις ημέρες που θα ξέρεις πως θα βρίσκεσαι συνεχώς στον δρόμο.

Κάνοντας, λοιπόν, την έρευνα αγοράς μου, διαπίστωσα πως το νέο HUAWEI Mate 50 Pro, που περιμένω να πάρω στα χέρια μου, «κερδίζει» και σε αυτά τα σημεία. Για την ακρίβεια, έχει επιδόσεις πρωταθλητή, με μία μπαταρία 4700 mAh και 50W ασύρματη HUAWEI SuperCharge τεχνολογία. Στα πλεονεκτήματά του δε, περιλαμβάνεται για εμένα και το ότι είναι το πρώτο κινητό που λειτουργεί με EMUI 13, το οποίο βελτιστοποιεί τις καθημερινές αλληλεπιδράσεις με εύκολη πλοήγηση, απλώς με ένα άγγιγμα!

Ψάχνεις μία εξίσου καλή HUAWEI εναλλακτική;

Αν αυτήν την περίοδο, βέβαια, ψάχνεις για νέο smartphone, αλλά θέλεις κάτι ακόμη πιο προσιτό, δες τα HUAWEI nova 10 Pro και HUAWEI nova 10. Γιατί και σε αυτά θα βρεις τις εξαιρετικές κάμερες, τη διάρκεια μπαταρίας και τη γρήγορη φόρτιση του HUAWEI Mate 50 Pro.

Διαθέτουν μπροστινή κάμερα 60ΜΡ με ζουμ και εξελιγμένες λειτουργίες, ενώ σου επιτρέπουν να τραβάς τέλειες, ευκρινείς λήψεις από κάθε γωνία, ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείς την μπροστινή ή την πίσω κάμερα -στοιχεία που τα καθιστούν ιδανικά για selfies και vlogging! Όσο για την μπαταρία τους συγκεκριμένα, να αναφέρω απλώς ότι το HUAWEI nova 10 Pro υποστηρίζει το HUAWEI SuperCharge 100W και είναι εξοπλισμένο με τη νέα λειτουργία Turbo, σπάζοντας τα όρια κατανάλωσης ενέργειας για άμεση φόρτιση. Συγκεκριμένα, χρειάζονται μόνο 10 λεπτά για να φορτιστεί το τηλέφωνο έως και 60%, ενώ φτάνει στο 100%, σε μόλις 20 λεπτά.

Μία συσκευή για απεριόριστες εφαρμογές και δυνατότητες

Τα κινητά μας είναι σήμερα τα πολυεργαλεία μας. Σε αυτό όμως, πέρα από την επιλογή της κατάλληλης συσκευής, σημαντικό ρόλο «παίζουν» και οι εφαρμογές που μπορούμε να «κατεβάσουμε». Και αυτός είναι ένας από τους λόγους που επιμένω στη HUAWEI.

Βλέπεις, τα κινητά της HUAWEI, όπως το νέο HUAWEI Mate 50 Pro και τα HUAWEI nova 10 Pro και HUAWEI nova 10, διαθέτουν το κατάστημα AppGallery. Και μέσα από αυτό μπορούμε να «κατεβάσουμε» την 3rd party εφαρμογή Gspace. Τι είναι το Gspace και γιατί σε αφορά; Διότι σε αυτό μπορείς να συγκεντρώνεις όλες τις εφαρμογές της Google που χρειάζεται στο κινητό σου -και μάλιστα, θα το κατεβάσεις σε ελάχιστο χρόνο.

Από το YouTube, μέχρι Gmail και από το Google Maps, μέχρι τα Google Docs, τα Google Sheets και το Google Drive. Στο Gspace θα βρίσκεις όλα όσα χρειάζεσαι καθημερινά -και θα τα αξιοποιείς χωρίς καθυστερήσεις και «κολλήματα».

Με λίγα λόγια, μέσω του AppGallery έχεις εκατομμύρια εφαρμογές στη διάθεσή σου, όπως όπως WhatsApp, Viber, Instagram, Facebook Messenger, TikTok και μεταξύ άλλων, apps τραπεζών και υπηρεσιών delivery, ενώ με το Gspace όλες οι εφαρμογές της Google που χρειάζεσαι κάθε μέρα, είναι συγκεντρωμένες στο κινητό σου.

Αν ψάχνεις, λοιπόν, νέο smartphone ξέρεις τι και πού να κοιτάξεις. Για εμένα -και για εκατομμύρια tech lovers ανά τον κόσμο- η HUAWEI αποτελεί εγγύηση και το νέο HUAWEI Mate 50 Pro είναι σίγουρα ένα κινητό που ανυπομονώ να πάρω στα χέρια μου. Με λίγα λόγια, στην περίπτωση που θέλεις να αναβαθμίσεις την καθημερινότητά σου και μαζί της, το περιεχόμενο που καταγράφεις και μοιράζεσαι online, μπορείς να δηλώσεις τώρα το ενδιαφέρον σου για τον νέο «βασιλιά» της φωτογραφίας στα smartphones και να κάνεις λίγη υπομονή μέχρι τις 14 Νοεμβρίου, για να το παραλάβεις -σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI- και να δοκιμάσεις τις δυνατότητές του!

Όσοι ενδιαφέρονται για το νέο HUAWEI Mate 50 Pro μπορούν να επισκεφτούν τα sites των επίσημων συνεργατών τηςHuawei, Κωτσόβολος, Public, Mediamarkt, Γερμανός, ή την ιστοσελίδα της εταιρείας.