ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η Google παρακολουθεί live το ταξίδι του Άγιου Βασίλη σε όλο τον κόσμο

Άγιος Βασίλης
Pixabay

Η Google δίνει την ευκαιρία στους χρήστες της, να παρακολουθήσουν live το (υποτιθέμενο) ταξίδι του Άγιου Βασίλη για να μοιράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα. Πότε φτάνει στην Ελλάδα.

O Άγιος Βασίλης έχει ξεκινήσει το μεγάλο του ταξίδι για να μοιράσει τα χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά σε ολόκληρο τον πλανήτη και για ακόμα μια χρονιά η Google παρακολουθεί live την πορεία του μέσα από την εφαρμογή santatracker.

Πρόκειται για μια γιορτινή χαριτωμένη πλατφόρμα με διαδραστικό χάρτη ο οποίος μας δείχνει ζωντανά ποια θα μπορούσε να ήταν η πορεία του Άγιου Βασίλη καθώς μοιράζει τα δώρα του στα παιδιά σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η πλατφόρμα μάλιστα εκτός από το να ακολουθεί τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών, μετράει πόσα (υποθετικά) δώρα έχει παραδώσει ο Άγιος Βασίλης, αλλά και τι ώρα αναμένεται να φτάσει στην Ελλάδα.


Το Santa Tracker περιλαμβάνει ακόμα πολλά mini games για τα παιδιά, παραμύθια, ένα εικονικό τζάκι, σας δίνει την ευκαιρία να βγάλετε σέλφι με τον Άη Βασίλη, να σχεδιάσετε ένα ξωτικό, να μάθετε για διάφορες χριστουγεννιάτικες παραδόσεις του κόσμου, να δείτε φωτογραφίες από μακρινά μέρη του πλανήτη και πολλά ακόμα για να περάσετε όμορφα το χρόνο σας όσο… περιμένετε το δώρο σας!

Όπως αναφέρει η Google, «Το Χωριό του Άι-Βασίλη είναι ο ιδανικός προορισμός για οικογένειες που αναζητούν μια γιορτινή εμπειρία. Εδώ θα βρείτε όλους τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, καθώς και διασκεδαστικές, επιμορφωτικές και αλληλεπιδραστικές δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες.

Διαβάστε επίσης

5 +1 κλασικές ταινίες που θα μας βάλουν στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Οι άνθρωποι πίσω από τα θεματικά χριστουγεννιάτικα πάρκα στην Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι σε οκτώ πόλεις – κάστρα της Ευρώπης

Χριστούγεννα: Η εποχή που όλοι γινόμαστε και πάλι παιδιά