ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED

Η μεγαλύτερη τηλεόραση LED

Η μεγαλύτερη τηλεόραση LEDεπιτέλους κυκλοφορεί στην Ευρώπη και οι λάτρεις της τεχνολογίας έσπευσαν τουλάχιστον να τη θαυμάσουν.

Η ιαπωνική εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών Sharp ανακοίνωσε την κυκλοφορία της μεγαλύτερης τηλεόρασης LED με οθόνη 90 ιντσών στην ευρωπαϊκή αγορά. Ο λόγος για το μοντέλο Aquos LC-90LE757 με οθόνη 229 εκατοστών.

Η τηλεόραση κυκλοφορεί ήδη στις ΗΠΑ από πέρσι τον Ιούνιο. Ζυγίζει 64 κιλά ενώ το πάχος της δεν ξεπερνά τα 12 εκατοστά. Υποστηρίζει τη μετάδοση τρισδιάστατων ταινιών ενώ παράλληλα διαθέτει δυνατότητα προβολής πολλαπλών προγραμμάτων ταυτόχρονα.

Όπως ανακοίνωσε η Sharp, ο χρήστης πρέπει να κάθεται σε απόσταση τουλάχιστον 3,5 μέτρων προκειμένου να «απολαύσει» τις δυνατότητες της νέας συσκευής.

«Το πλάνο μας είναι να μεγαλώσουμε τις συσκευές μας περισσότερο» τόνισε ο υπεύθυνος παραγωγής της Sharp στη Μεγάλη Βρετανία, Τομάζο Μονέτο, δείχνοντας τις προθέσεις της εταιρείας για το μέλλον. «Στο μέλλον, θα δείτε οθόνες που κυριολεκτικά θα καλύπτουν ολόκληρους τοίχους» πρόσθεσε ο ίδιος.