ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο κορίτσι και του διέλυσε το πρόσωπο - Σκληρές εικόνες

ΣΟΚ: Σκύλος επιτέθηκε σε 9χρονο κορίτσι και του διέλυσε το πρόσωπο - Σκληρές εικόνες

Το κορίτσι δέχθηκε επίθεση από τον σκύλο που μπήκε στη φάρμα του θείου της μπροστά στα αδέρφια και τα ξαδέρφια της.

Απίστευτη επίθεση από ένα λαμπραντόρ δέχθηκε ένα 9χρονο κορίτσι πριν από μερικές μέρες, όταν το σκυλί εισέβαλε στην φάρμα του θείου της την στιγμή που έπαιζε με τα αδέρφια και τα ξαδέρφια της. Μάλιστα, το παιδί χρειάστηκε να κάνει περισσότερα από 230 ράμματα στο πρόσωπό της.

Το περιστατικό έγινε στις 20 Σεπτεμβρίου στο δυτικό Σάσεξ της Αγγλίας, με την Λίλι Φέι Πάρφιτ να δέχεται την επίθεση του σκύλου μπροστά στα μάτια της μητέρας της, Κέλι και των συγγενών της. Το λαμπραντόρ, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εισέβαλε στην φάρμα του θείου της και έτρεξε προς το μέρος της μικρής, όπου την δάγκωσε στο πρόσωπο και της προκάλεσε σοβαρές ζημιές.

Μάλιστα, το κορίτσι χρειάστηκε να κάνει 192 ράμματα στο εξωτερικό μέρος του μάγουλού της, 38 στο άνω χείλος και παρά πολλά στην εσωτερική πλευρά της στοματικής της κοιλότητας. Λόγω της επίθεσης και του χειρουργείου, η μικρή Λίλι Φέι δεν μπορεί να πάει στο σχολείο της, τις τελευταίες εβδομάδες, εξαιτίας του κινδύνου της μόλυνσης.

Όπως υποστήριξε η μητέρα της στον Τύπο, πλέον στο σπίτι δεν υπάρχει ούτε ένας καθρέπτης, προκειμένου να μην αντικρίσει η μικρή το είδωλό της και υποστεί σοκ από την εικόνα, ενώ τα βράδια δεν μπορεί να κλείσει καλά τα μάτια της, λόγω της επέμβασης, με αποτέλεσμα να της ρίχνουν σταγόνες για να μην στεγνώσουν.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες…

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σοκάρει η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού: «Το σκυλί πήδηξε από το μπαλκόνι και δάγκωσε το παιδί»

Τραγωδία στην Εθνική Οδό: Σκληρές εικόνες από το φρικτό τροχαίο - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες

Με αυτό το όχημα δεν θα ξανακολλήσεις στην κίνηση (pics)