ΤΑΞΙΔΙ ΚΟΣΜΟΣ

Με ιστιοπλοϊκό στη Μεσόγειο

Με ιστιοπλοϊκό στη Μεσόγειο

Γαλάζιες θάλασσες, ακόμα πιο γαλανός ουρανός και η Μεσόγειος όλη δική σας.

Η Μεσόγειος είναι παράδεισος το καλοκαίρι, όταν ο υδράργυρος δείχνει 4οαρια. Οι παραλίες γεμίζουν ασφυκτικά με κόσμο και δημιουργείται το πανδαιμόνιο, ωστόσο αν είστε από αυτούς που προτιμούν τη μοναξιά στις διακοπές τους, τότε μια είναι η λύση.

Συγκεντρώστε τους φίλους σας, νοικιάστε ένα ιστιοπλοϊκό, πάρτε τα απολύτως απαραίτητα αγαθά και σαλπάρετε για τη Μεσόγειο.

Στο αφιέρωμα του CNN φιλοξενούνται οι πιο in μεσογειακοί προορισμοί.

Πού θα κάνετε κρουαζιέρα

Κορσική – Cap Corse

korsiki

To Cap Corse είναι μια βραχώδης χερσόνησος στο άνω άκρο της Κορσικής

Σποράδες

skopelos

Φυσικά, η λίστα του CNN έχει και ελληνικό αέρα. Η ιστοσελίδα προτείνει για εξερεύνηση τα νησιά των Σποράδων.

«Ένα αρχιπέλαγος 11 νησιών, τέσσερα από τα οποία είναι ακατοίκητα, οι Σποράδες δείχνουν τι θα πει Ελλάδα. Είναι δυσπρόσιτες και με άγρια φύση, ωστόσο με δυνατή νυχτερινή ζωή».

Νησιά Pontine- Ιταλία

pontine

Ανάμεσα στη Νάπολη και τη Ρώμη, αυτό το σύμπλεγμα πέντε νησιών είναι η πατρίδα της Κίρκης, όπου ο Οδυσσέας είχε μαγευτεί από την ομορφιά της.

Μπόντρουμ - Τουρκία

bofrum

Ελκυστικές παραλίες, σύγχρονες παροχές και πολλά καταστήματα βρίσκονται στον σταθερά ανερχόμενο Τουρκικό προορισμό. Και ενώ βρίσκεστε εν πλω μην ξεχάσετε να βουτήξετε στα κρυστάλλινα νερά των Twin Islands για να χαζέψετε την πλούσια θαλάσσια ζωή.

Βόρεια Δωδεκάνησα

dwdekanissa

Και μετά τη βόλτα μας στις Σποράδες, από το αφιέρωμα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα Δωδεκάνησα.

«Εξορμώντας από την Κω, με το ιστιοπλοϊκό σας θα ερευνήσετε τα ελληνικά νησιά των Δωδεκανήσων, με τα γαλανόλευκα σπιτάκια».

Σχετικές ειδήσεις