TRAVEL

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο θεματικό πάρκο του Game of Thrones; (pics)

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε στο θεματικό πάρκο του Game of Thrones; (pics)
Το φαινόμενο GoT παίρνει σάρκα και οστά για τους εκατομμύρια fans
Photo by Evan Agostini/Invision/AP

Η τελευταία και πολυαναμενόμενη σεζόν του Game of Thrones είναι γεγονός από τις 14 Απριλίου, ωστόσο το χρυσό κεφάλαιο GoT στην ιστορία της μικρής οθόνης δεν κλείνει για την HBO με την ολοκλήρωση του τηλεοπτικού blockbuster.

Η εταιρεία παραγωγής αποφάσισε να μετατρέψει ένα από τα στούντιο της σειράς σε θεματικό πάρκο και υπόσχεται ότι το «Game of Thrones Studio Tour» θα είναι μια αξέχαστη διαδραστική εμπειρία για τους επισκέπτες, σε μια έκταση μεγαλύτερη των 33.500 τετραγωνικών μέτρων.

Ο εντυπωσιακός κόσμος του Game of Thrones που έχει καταφέρει να αποσπάσει 47 βραβεία Emmy «βγαίνει» από τις οθόνες και προσαρμόζεται στις πραγματικές διαστάσεις, ενώ υπολογίζεται ότι περίπου 16,1 εκατομμύρια παρακολούθησαν το φινάλε της περασμένης σεζόν.

Οι λάτρεις της τηλεοπτικής σειράς θα έχουν την δυνατότητα να περιηγηθούν στα ίδια μέρη με τους αγαπημένους τους ήρωες, –ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά τα Starks’ Winterfell Castle, Greyjoys’ Pyke, Tullys’ Riverrun και Three-Eyed Raven’s–, καθώς και να παρατηρήσουν από κοντά σκηνικά και κοστούμια και διάφορα αντικείμενα από τον κόσμο του Game of Thrones.

Το πάρκο θα βρίσκεται στα στούντιο Linen Mill στην πόλη Μπάνμπριτζ, ανάμεσα από το Δουβλίνο και το Μπέλφαστ, στη Βόρεια Ιρλανδία, ενώ οι πόρτες θα ανοίξουν στο κοινό από την Άνοιξη του 2020.