TRAVEL

Μια νύχτα στον παράδεισο αξίας... 100.000 δολαρίων! (pics+vid)

Μια νύχτα στον παράδεισο αξίας... 100.000 δολαρίων! (pics+vid)
H πρόσβαση γίνεται αποκλειστικά με ελικόπτερο
Facebook/BanwaPrivateIslandResort

Μπορείτε να περάσετε μία -τουλάχιστον- μέρα στον παράδεισο, αλλά θα πρέπει να την πληρώσετε ακριβά.

Ο λόγος για το υπερπολυτελές ιδιωτικό resort που βρίσκεται σε ένα νησί στις δυτικές Φιλιππίνες που προσφέρει παραλίες με λευκή άμμο, πολυτελείς βίλες και πολλές ανέσεις, αλλά κοστίζει 100.000 δολάρια τη βραδιά.

Το Banwa Private Island θεωρείται ένα από τα πιο ακριβά «καταφύγια» στον κόσμο και στο υπερπολυτελές θέρετρο υπάρχουν μόλις έξι βίλες και επιπλέον σουίτες, όπου συνολικά 48 άτομα μπορούν να μείνουν, οποιαδήποτε στιγμή.

Κάθε βίλα διαθέτει τη δική της πισίνα, υδρομασάζ καθώς και τη δική της ομάδα σεφ, ενώ στις εγκαταστάσεις φυσικά και υπάρχει, μεταξύ άλλων, γήπεδο τένις και γήπεδο γκολφ.

Δραστηριότητες στη θάλασσα αλλά και γιόγκα, πιλάτες και spa περιλαμβάνονται στις επιλογές αναψυχής του ιδιωτικού αυτού τροπικού παραδείσου.

Ό,τι θα δοκιμάσει ο επισκέπτης προέρχεται μάλιστα από το νησί, καθώς η δημιουργική ομάδα των σεφ καλλιεργεί τα δικά της λαχανικά, προσφέροντάς τα με φρέσκα ψάρια και ζώα από τη φάρμα του Banwa.

Στο πιο απομονωμένο, ιδιωτικό νησί Banwa, μέσα στο αρχιπέλαγος Παλαουάν στις Φιλιππίνες, η πρόσβαση γίνεται αποκλειστικά με ελικόπτερο, σε ένα μέρος που δεν περιλαμβάνεται καν στους περισσότερους χάρτες.

Σχετικές ειδήσεις