ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 21/05: Θα αποκτήσεις πράγματα που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 21/05: Θα αποκτήσεις πράγματα που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα
Για την ώρα «μιλάει» το παρασκήνιο αλλά δεν είναι τα «κρυφά» το μόνο πρόβλημά σου, αφού φαίνεται να υπάρχει μια ασυμβατότητα με τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Μπορεί να σου τύχουν πράγματα από εκείνα που λες ότι γίνονται «μια στο εκατομμύριο»

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε… εισάγει σε έναν κόσμο ολότελα διαφορετικό και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αλλάξεις τακτική ή να πειραματιστείς, εγκαταλείποντας για λίγο την ασφάλειά σου. Επιπλέον, μπορεί να σου τύχουν πράγματα από εκείνα που λες ότι γίνονται «μια στο εκατομμύριο». Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στους Διδύμους συνηγορεί στο να αποκτήσεις πράγματα που στερήθηκες το τελευταίο διάστημα, όσον αφορά όμως στις ηλεκτρονικές συναλλαγές σου ενδέχεται να υπάρξουν τεχνικά προβλήματα και καλό είναι να έχεις τις εναλλακτικές σου σε μετρητά.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 22/05

Για την ώρα «μιλάει» το παρασκήνιο αλλά δεν είναι τα «κρυφά» το μόνο πρόβλημά σου, αφού φαίνεται να υπάρχει μια ασυμβατότητα με τα πρόσωπα που σε πλησιάζουν και σε ενδιαφέρουν κι εδώ το ερώτημα είναι αν θα «τολμήσεις» να μπεις σε μια σχέση, που δεν έχει τα εχέγγυα μιας σταθερότητας. Πάντα όμως υπάρχει χώρος για «πειράματα», αρκεί να λάβεις όλα τα μέτρα υγιεινής και προστασίας για να μην… τρέχεις μετά!