ΖΩΔΙΑ

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου σε οικονομικά ζητήματα

Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 24/05: Βρίσκεσαι εκτός τόπου και χρόνου σε οικονομικά ζητήματα
Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια αισθησιακή ερωτική εμπειρία, που... ίσως να συμβεί στην φαντασία σου και μόνον!
astrology.gr

Ζώδια - Λέων: Η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως όμως να λάβεις και μια χρήσιμη νομική συμβουλή.

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου «παίρνει τα μυαλά» με το τι θα μπορούσες να κάνεις, αν ήσουν Ωνάσης κλπ, το πιθανότερο όμως είναι να βρίσκεσαι εντελώς εκτός τόπου και χρόνου σε οικονομικά ζητήματα, αν μάλιστα βρεθεί κι ο... καπάτσος απατεώνας, από κατά φαντασία μεγιστάνας θα γίνεις ο φτωχούλης του Θεού. Αν βέβαια δεν σε ορίζουν τα υλικά αγαθά κι έχεις καταγραμμένες στο ιστορικό σου πράξεις αγαθοεργίας, θα δεις το σύμπαν να σου δίνει με το δικό του τρόπο αυτό που θες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό συνηγορεί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή σεμινάριο, ίσως όμως να λάβεις και μια χρήσιμη νομική συμβουλή.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/05

Η Σελήνη στον 8ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια αισθησιακή ερωτική εμπειρία, που... ίσως να συμβεί στην φαντασία σου και μόνον! Καλύτερα έτσι όμως παρά να μπλέκεις με καταστάσεις στις οποίες μπορεί να «κακοπέσεις» και να «χρησιμοποιηθείς» από άτομα που απλά θέλουν το κορμί σου ή έχουν τα απωθημένα τους και ψάχνουν να βρουν ένα εξιλαστήριο θύμα. Αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε βάλε την φαντασία σου να δουλέψει με... καλό σκοπό!

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 24/05/2022;