ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Διεκδίκησε «εδώ και τώρα» αυτά που θεωρείς πως δικαιούσαι!

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Διεκδίκησε «εδώ και τώρα» αυτά που θεωρείς πως δικαιούσαι!
Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κλείσεις ένα ραντεβού στα κρυφά.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Το βασικό ζητούμενο είναι να «χωθείς» σε έρευνες και αναζητήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου.

Το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σε κάνει μάρτυρα ενός δυσάρεστου επεισοδίου ή να σου φέρει μια στενόχωρη είδηση, το βασικό ζητούμενο για σένα όμως είναι να «χωθείς» σε έρευνες και αναζητήσεις που θα αλλάξουν ριζικά τις αντιλήψεις σου. Παράλληλα, η Σελήνη και ο Άρης στον Κριό σε ωθούν να διεκδικήσεις «εδώ και τώρα» αυτά που θεωρείς πως δικαιούσαι και μάλλον θα τα πάρεις, ίσως όμως να αποκομίσεις κι ένα σημαντικό κέρδος, ρισκάροντας υπερβολικά για τα δεδομένα σου. Από την άλλη πλευρά όμως, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα μιας σεξουαλικής παρενόχλησης ή μιας ληστείας, είτε εντός εισαγωγικών, είτε... εκτός!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Με το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα, αν είσαι μόνος/η, είναι πιθανό να κλείσεις ένα ραντεβού στα κρυφά, με την προσδοκία πως βρήκες επιτέλους το ταίρι σου και μπορεί να είναι κι έτσι, μην το κάνεις όμως και στα… τυφλά, αφού το άγνωστο εγκυμονεί κινδύνους. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, που δεν είναι και στα καλύτερά της, πρόσεξε μήπως αρχίσεις να σκέφτεσαι… κακά πράγματα για αυτήν, δίνοντας βάση σε μια πληροφορία που σου έδωσαν.

Διαβάστε επίσης:

Πόσα αστέρια «πιάνει» το ζώδιό σου σήμερα, 25/05/2022;