ΖΩΔΙΑ

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Θα συναναστραφείς με ανυπόμονα άτομα

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/05: Θα συναναστραφείς με ανυπόμονα άτομα
Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που είναι μάλλον ανυπόμονα.
astrology.gr

Ζώδια - Zυγός: Με την Σελήνη και τον Άρη απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα κατάκτηση, έστω κι αν η ευτυχία σου κρατήσει… λίγο!

Η Σελήνη και ο Άρης απέναντί σου σε φέρνουν σε επαφή με άτομα που είναι μάλλον ανυπόμονα κι είτε από εγωισμό, είτε επειδή η συμβιβαστική στάση σου… τους δίνει στα νεύρα, είναι εύκολο να προκαλέσουν αναταραχή ή/και να ειπωθούν πράγματα που καταπατούν βάναυσα το savoir vivre. Εσύ όμως, εκεί… συνέχισε να επιμένεις διπλωματικά, μέχρι να ξεθυμάνει ή όλη κατάσταση! Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο να «χτιστεί» μια προσωρινή συμμαχία, προκειμένου να αντιμετωπιστεί μια επείγουσα κατάσταση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ερμή-Πλούτωνα συνηγορεί στο να αποκομίσεις κέρδη, αξιοποιώντας μια πληροφορία.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/05

Με την Σελήνη και τον Άρη απέναντί σου, αν είσαι μόνος/η υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για μια νέα κατάκτηση, έστω κι αν η ευτυχία σου κρατήσει… λίγο! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορεί ενοχληθείς σφόδρα από κάτι που θα υποπέσει στην αντίληψη σου και είναι πολύ πιθανό να ξεσπάσει κι ένας καυγάς με το ταίρι σου, εκτός κι αν προκύψει ένα εξωτερικό πρόβλημα που θα σας συσπειρώσει σε μια... γροθιά!

Σχετικές ειδήσεις