ΖΩΔΙΑ

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Πρόσεξε μήπως μπλέξεις και με… πολύ κακές παρέες!

Παρθένος Ημερήσιες Προβλέψεις 26/05: Πρόσεξε μήπως μπλέξεις και με… πολύ κακές παρέες!
Να προσέχεις τις παρέες σου και φρόντισε να έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον/α που μπορεί να σε προστατέψει ή/και σου παρέχει ασφάλεια.
astrology.gr

Ζώδια - Παρθένος: Ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει σε πρώτο πλάνο εξελίξεις που αφορούν στα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να κερδίσεις σε μια διεκδίκηση, άλλο τόσο κινδυνεύεις να ξοδευτείς για την αποκατάσταση ζημιών ή για λόγους υγείας, ίσως μάλιστα να συμβούν και τα δύο. Αν πάλι «τρέχει» κάποιο θέμα σχετικό με ασφάλιστρα ή με μια αποζημίωση, να είσαι σε εγρήγορση, αφού κάποιος/α θα πάει να σου… φάει τα μισθά! Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην σχέση σου με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, πρόσεξε ωστόσο μήπως μπλέξεις και με… πολύ κακές παρέες!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/05

Με «γεμάτο» τον 8ο ηλιακό οίκο σου και τον Πλούτωνα να… σιγοντάρει, διαθέτεις μεν άφθονο σεξαπίλ, αυτό όμως δεν είναι καλό όταν έχουν βγει στο... σεργιάνι άτομα που σε θέλουν για το κορμί σου και μόνον και θα κάνουν οτιδήποτε για να πετύχουν τον στόχο τους. Να προσέχεις λοιπόν τις παρέες σου και φρόντισε να έχεις πάντα δίπλα σου κάποιον/α που μπορεί να σε προστατέψει ή/και σου παρέχει ασφάλεια.

Σχετικές ειδήσεις