ΖΩΔΙΑ

Κριός: Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Ίσως περάσεις τη μέρα σου με κόντρες

Κριός: Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Ίσως περάσεις τη μέρα σου με κόντρες
Αν είσαι σε μια σχέση, να ξέρεις ότι κάθε περιορισμός που μπαίνει λειτουργεί ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση, αφού είναι και θέμα... εγωισμού!
astrology.gr

Ζώδια - Κριός: Η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να ξεκαθαρίσεις δυναμικά μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεσή σου.

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο, όχι όμως απαραίτητα για τους... σωστούς λόγους, αφού το κλίμα είναι πολεμικό και με τους εγωισμούς να... φουντώνουν είναι πολύ εύκολο να ξεπεραστούν τα όρια είτε από την δική σου πλευρά, είτε από την άλλη. Παράλληλα, η Δήμητρα στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί στο να ξεκαθαρίσεις δυναμικά μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεσή σου, έστω κι αν διακινδυνεύσεις μια αναταραχή με τους οικείους σου. «Παίζει» βέβαια και μια έξωση ή μια άρον-άρον μετακόμιση και μένει να δεις στην πράξη, από ποια «όχθη του ποταμού» θα βρεθείς!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/06

Αν είσαι μόνος/η, είναι δύσκολο να ξεκολλήσεις από αυτόν/η που σε έχει «προκαλέσει» κι αν είσαι... τυχερός/η μια αρχικά σφοδρή αντιπάθεια θα «γυρίσει» σε ερωτική έλξη. Ίσως βέβαια και να φας την μέρα σου με κόντρες ή να πέσεις θύμα μιας ανεπιθύμητης όσο και φορτικής παρενόχλησης. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, να ξέρεις ότι κάθε περιορισμός που μπαίνει λειτουργεί ακριβώς προς την αντίθετη κατεύθυνση, αφού είναι και θέμα... εγωισμού!