ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Ευκαιρία να «σουλουπωθείς»

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 13/06: Ευκαιρία να «σουλουπωθείς»
Ετοιμάσου να ζήσεις έναν έρωτα
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Σε κάθε περίπτωση πάντως σημασία έχει το να περάσεις καλά κι αν γίνουν και κάποιες σπατάλες… χαλάλι τους!

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου θα έχεις την ευκαιρία να «σουλουπωθείς», με άρτια μάλιστα αποτελέσματα, ενώ ένας/μια ειδικός θα σε μυήσει στα…κόλπα της δουλειάς! Επιπλέον, πέρα από τα… λεφτά, ένα pet θα σου προσφέρει τη γαλήνη που τόσο χρειάζεσαι. Ωστόσο, η Σελήνη στον Τοξότη δεν παύει να φέρνει μια κινητικότητα σε έσοδα αλλά και έξοδα, με τους άλλους να είναι είτε αυτοί/ες που σε κερνάνε, είτε εκείνοι/ες που σε «βοηθούν» να ξοδέψεις τα λεφτά σου για να καλύψεις τις ανάγκες ή τις επιθυμίες τους. Σε κάθε περίπτωση πάντως σημασία έχει το να περάσεις καλά κι αν γίνουν και κάποιες σπατάλες… χαλάλι τους!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 13/06

Με την Αφροδίτη στα μέρη σου όλα συνηγορούν στο να ζήσεις έναν έρωτα που μπορεί μεν να υπολείπεται σε ρομαντισμό αλλά από την άλλη πλευρά έχει και μια… εμφανή όσο και αμοιβαία χρησιμότητα, ίσως μάλιστα να σε εξυπηρετεί και οικονομικά ή επαγγελματικά κι αυτό είναι που σου δίνει ένα λόγο παραπάνω για να πεις το «ναι» σε μια πρόταση που θα σου γίνει. Αν τώρα είσαι ήδη σε μια σχέση, ζήτα αυτό που θες και θα το πάρεις.