ΖΩΔΙΑ

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον ίσως αλλάξουν απότομα

Σκορπιός Ημερήσιες Προβλέψεις 26/06: Τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον ίσως αλλάξουν απότομα
Με τον Ουρανό απέναντί σου μπορεί να «ξυπνήσουν» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο
astrology.gr

Ζώδια - Σκορπιός :Με την Αφροδίτη στους Διδύμους τα οικονομικά σου παίρνουν την… ανιούσα

Με την Αφροδίτη στους Διδύμους τα οικονομικά σου παίρνουν την… ανιούσα κι όπως θα διαπιστώσεις σύντομα όχι μόνον θα καλύψεις όλες τις υποχρεώσεις σου αλλά θα έχεις και περίσσευμα, που μπορείς να το διαθέσεις όπως αγαπάς. Επιπλέον, μπορεί να εξασφαλίσεις την υποστήριξη ενός χρηματοδότη. Παράλληλα, με τον Άρη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, τα δεδομένα στο εργασιακό σου περιβάλλον μπορεί να αλλάξουν απότομα, κάτι που θα κλονίσει την σιγουριά σου, ωστόσο τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν έχουν και κάποιες ιδιαίτερα θετικές πλευρές, που θα πρέπει να «δεις» και να αξιοποιήσεις.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 26/06

Με τον Ουρανό απέναντί σου μπορεί να «ξυπνήσουν» μέσα σου επιθυμίες και απαιτήσεις που για αρκετό διάστημα είχες βάλει στο περιθώριο. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να πάρεις την... εκδίκηση σου για όσα υπέμεινες, έστω κι αυτό διαταράξει τις ισορροπίες στην προσωπική σου ζωή. Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση, δώσε στο ταίρι σου να καταλάβει ότι το παλαιό καθεστώς εξέπνευσε κι αν δεν προσαρμοστεί, η συνέχεια θα είναι δύσκολη για όλους.