ΖΩΔΙΑ

Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07: Πόνταρε σε έργα και όχι σε λόγια

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 08/07
Το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί σε εργασίες που διέπονται από ένα οικογενειακό πνεύμα.
astrology.gr

Ζώδια - Υδροχόος: Αν είσαι σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις ή υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου.

Ένα πρόβλημα αγαπημένου σου προσώπου, μπορεί να απορροφήσει χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, οφείλεις να αντιμετωπίσεις πιο ρεαλιστικά τις σχέσεις σου, ποντάροντας σε αμοιβαίες εξυπηρετήσεις και σε έργα που πιστοποιούν τα λόγια. Παράλληλα το τετράγωνο Ήλιου-Χείρωνα συνηγορεί σε εργασίες που διέπονται από ένα οικογενειακό πνεύμα αλλά… ακριβώς αυτό είναι που μπορεί να σε ενοχλήσει, αφού θα πρέπει να αφήσεις στο «βεστιάριο» τις πιο ανατρεπτικές ή «κυνικές» τάσεις σου. Ίσως βέβαια να γνωρίσεις και κάποια μυστικά των παλαιοτέρων γύρω από θέματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 08/07

Αν είσαι σε μια σχέση, είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις ή υποχρεώσεις που θα σε κρατήσουν μακριά από το ταίρι σου, ίσως όμως να περάσεις και μια στενοχώρια ή απογοήτευση, λόγω της στάσης του. Αν πάλι είσαι μόνος/η, να ξέρεις ότι έλκεις προβληματικές περιπτώσεις ή/και άτομα που έχουν ήδη μια άλλη δέσμευση, οπότε μην παίρνεις και πολύ... θάρρος! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορείς να λειτουργήσεις ως σύμβουλος σχέσεων.