ΖΩΔΙΑ

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει

Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω αλλά αξίζει
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δίνει έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου.
astrology.gr

Ζώδια - Ταύρος: Η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια αισθητή πρόοδο στα οικογενειακά σου ή/και μια αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου.

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία δίνει έναν ευχάριστο και διασκεδαστικό τόνο στις μετακινήσεις και τις επαφές σου, ενώ παρότι θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω, ευνοείται η απόκτηση ενός μέσου, μεταφορικού ή επικοινωνιακού. Θα σου έρθει βέβαια πολύ πιο βολικό το να εξυπηρετηθείς από άλλους, ίσως μάλιστα να γίνει μια «συνομωσία» με καλό σκοπό. Από την άλλη θα βγουν στη φόρα και κάποια παραλειπόμενα του παρασκηνίου που είναι για να… γελάς! Παράλληλα, η Δήμητρα στο Λέοντα σηματοδοτεί μια αισθητή πρόοδο στα οικογενειακά σου ή/και μια αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 24/07

Τα ερωτικά μηνύματα διαδέχονται το ένα το άλλο και εφ’ όσον το επιθυμείς θα πάρεις αυτό που λαχταράς, το ερώτημα που τίθεται ωστόσο είναι το κατά πόσον μια σχέση που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στα λεφτά και τις ανέσεις, μπορεί να αντέξει έστω και μια μικρή εσωτερική δοκιμασία. Μάλλον όχι, γι’ αυτό μη βιαστείς να ενδώσεις, εκτός πια κι αν αυτό που σε ενδιαφέρει είναι να του/της τα… φας και μετά να πάει στο καλό!