ΚΟΣΜΟΣ

Απεβίωσε η τηλεοπτική σταρ που αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες

Απεβίωσε η τηλεοπτική σταρ που αρνήθηκε τις χημειοθεραπείες

Η διάσημη τηλεοπτική σταρLynda Bellingham, έπασχε από καρκίνο του εντέρου

Πέθανε αργά χτες το βράδυ η παρουσιάστρια της βρετανικής τηλεόρασης Lynda Bellingham, η οποία είχε ανακοινώσει ότι πάσχει από καρκίνο του εντέρου αλλά είχε επιλέξει να μην κάνει χημειοθεραπείες όταν οι γιατροί της είπαν ότι έχει λίγες εβδομάδες ζωής.

Λίγο νωρίτερα είχε μεταδοθεί στην τηλεόραση η τελευταία της πολύ συγκινητική συνέντευξη στην οποία έλεγε ότι είναι έτοιμη να πεθάνει.

Η 66χρονη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή στο πλευρό του συζύγου της που της είχε συμπαρασταθεί απεριόριστα το τελευταίο διάστημα ενώ ήταν παρών και στην εκπομπή, εμφανώς συγκινημένος.

«Έχω τόση ενέργεια και θέλω να κάνω πολλά πράγματα. Αλλά αφού δε θα προλάβω ελπίζω οι γιοι μου να πάρουν την ενέργεια μου και να προσέξουν τον αντρούλη μου» είχε πει η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε και η οποία είχε μαγνητοσκοπηθεί πριν μερικές μέρες.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε διαγνωστεί το Σεπτέμβριο με καρκίνο του εντέρου στο τελευταίο στάδιο ενώ η ίδια το ανακοίνωσε το Σεπτέμβριο. Είχε κανονίσει τα της κηδείας της ενώ ζήτησε από την οικογένειά της να κάνει ένα μεγάλο πάρτι στη μνήμη της.

Διαβάστε επίσης: Νόμιζε ότι ήταν έγκυος αλλά είχε καρκίνο