ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015: Αυτό είναι το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (video)

Εκλογές 2015: Αυτό είναι το πρώτο προεκλογικό σποτ της ΝΔ (video)

Πρωταγωνιστής ο Α. Σαμαράς που συνομιλεί με παιδιά που παίζουν ποδόσφαιρο.

Να προβάλει το ανθρώπινο πρόσωπο του πρωθυπουργού κι ένα θετικό μήνυμα για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση επιχειρεί η ΝΔ, με το πρώτο προεκλογικό σποτ.

«Ο Αντώνης Σαμαράς μιλάει με τους νέους ανθρώπους και αναδεικνύει τι έγινε τα τελευταία χρόνια αλλά και το δρόμο μέσα από τον οποίο η χώρα θα βγει από τα δύσκολα. Προχωράμε με σχέδιο και γνώση για να διαμορφώσουμε το μέλλον των επόμενων γενεών. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής ελπίδας. Αυτός είναι ο δρόμος της πραγματικής αλλαγής. Με αλήθεια και πολύ δουλειά, θα τα καταφέρουμε», αναφέρεται στο σχόλιο που συνοδεύει το βίντεο της ΝΔ.

Ο Αντώνης Σαμαράς περπατά στο δρόμο, όταν η μπάλα μίας παρέας παιδιών φτάνει στα πόδια του...

«Να σας πω κάτι; Ο πατέρας μου, μου λέει, ότι τα πράγματα είναι δύσκολα», του λέει ένα από τα παιδιά.

«Κάτσε να τα πούμε. Δίκιο έχει ο πατέρα σου. όμως μερικές φορές, αν θέλεις να φτιάξεις κάτι σωστό, περνάς μέσα από δυσκολίες, έτσι δεν είναι; Το θέμα είναι να ξέρεις, πού θέλεις να πας. Και να πας με σχέδιο, με γνώση και να μην σταματάς ούτε στιγμή. Και σήμερα έχουμε σχεδόν φτάσει εκεί που θέλουμε να πάμε, για να ξαναγίνει μία κανονική, μία σοβαρή μία σπουδαία χώρα για σένα, για όλα τα παιδιά. Για να μην γίνουν σήμερα οι δυσκολίες που λέει ο πατέρας σου και δικές σου δυσκολίες αύριο. Οπότε μην ανησυχείς, συνέχισε να προπονείσαι κι εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Γιατί για να παίξει μπάλα μία χώρα, όπως και μία ομάδα, πρέπει να έχει γήπεδο. Κι εμείς της το φτιάχνουμε το γήπεδο, καινούριο. Αυτή είναι η αλήθεια. Πες το στον πατέρα σου», απαντά ο πρωθυπουργός.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις