ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Λευτέρης Πανταζής κοντά στους Ποντίους του Δήμου Αχαρνών

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Λευτέρης Πανταζής κοντά στους Ποντίους του Δήμου Αχαρνών
Ο Λευτέρης Πανταζής μοιράστηκε κοινές μνήμες με τους συμπατριώτες του

Δημοτικές εκλογές 2019: Ο Λευτέρης Πανταζής κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές, με τον νυν δήμαρχο Αχαρνών, Γιάννη Κασσαβό.

Μια ιδιαίτερα συγκινητική συνάντηση είχε ο Λευτέρης Πανταζής με επαναπατρισθέντες Ποντίους του Δήμου Αχαρνών όπου μοιράστηκαν κοινές μνήμες από τις πατρίδες τους, από τα πρώτα χρόνια στην Ελλάδα αλλά και τις δυσκολίες προσαρμογής.

Ο «τεμέτερον παιδάς», όπως τον αποκάλεσαν αυθόρμητα βρέθηκε κοντά τους παρέα με το νυν Δήμαρχο Γιάννη Κασσαβό και συνομίλησε μαζί τους για την ιδιαίτερα δύσκολη καθημερινότητά τους και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Προβλήματα που δεν είναι άγνωστα στο Λευτέρη που ζει καθημερινά την περιοχή στην οποία μένει και η οικογένειά του.

«Εδώ ζει ο αδερφός μου, εδώ εκοιμήθη η μητέρα μου πέρυσι, έχω θείους, ξαδέρφια, συγγενείς και φίλους. Θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω το Γιάννη Κασσαβό στο δύσκολο αυτό έργο, γιατί μοιράστηκε μαζί μου το όραμά του, τα όνειρά του για την περιοχή αλλά και τις τρικλοποδιές που έχει αντιμετωπίσει στην πρώτη του θητεία».
Ο Δήμος Αχαρνών είναι ένας ιστορικός δήμος της Αττικής. Έχει ιστορία 5.000 χρόνων. Έχει αρχαίο θέατρο, βυζαντινές εκκλησίες, την Πάρνηθα, το Τατόι, φυσικές ομορφιές που δεν το φαντάζεται κανείς ότι υπάρχουν μια ανάσα από το κέντρο της Αθήνας. Αυτά θέλουμε να προβάλουμε, τις ομορφιές μας και πιστέψτε με είναι πολλές!».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Διαβάστε επίσης:

Συγκλονιστική μαρτυρία για το θάνατο του αστυνομικού: «Υποχώρησε το χιόνι κι έφυγε στο κενό» (pics)

Δραπέτης τραγουδιστής: Όταν βγω από τη φυλακή θα συνεχίσω την καριέρα μου...

Σχετικές ειδήσεις